İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

22 Haziran 2013 Cumartesi

Alper Kamu Cehennem Çiçeği

Nicedir beklediğimiz kitap geldi, raflarda tüketerek alınız. 9 yıl sonra aynı yaşta!

Alper Kamu'nun muhteşem dönüşü diyebiliriz cehennem çiçekleri için.

"bilirsiniz, insanlar doğar, ölür ve sonra büyür."  Ben daha ne demeliyim giriş cümlesi ile sırıtışla başlıyorum okumaya, acil değil çabuk çabuk ama aynı zamanda bitmesin diyerek okumaya başlıyorum zaten çocuklar gibi şenim.

5 yaşındaki bir çocuk için indigonun önde gideni diyebiliriz, farkındalık almış yürümüş, entellektüel zekası ölçülebilemez. Komiseri bozması, feriha'nın ağzının payını vermesi, yengesine ayar vermesi ayar alması, boy boylayıp, soy soylaması, ilerledikçe yaptığı tespitler nedeni gözlerimden yaşlar akmasını sağlamış minik kahraman.

Ben Alper Kamu, gösterişli bir yalan, insanlığın kara yazgısına vurulmuş lanetli bir mühürden başka bir şey değilim.

Çok özlemişim kendisini itiraf ediyorum. 5 yaşında Tibet'i tapınakları ile ilgili kitaplar okuyan ben yer yer tabiisi kahramanla kendimi özdeşleştiriyordum; sarkastik hızlı düşünen detaycı analitik tarafı bana, huysuzluğu ise Luka'ya benziyor. Alper kamu sarkastik tavrını, sorgulayıcı cümleleri ile gösteriyor, kafasında bir dolu şey var rahatlıkla bu kitapta şov yaptığını söylemek mümkün, almış sazı eline ağalar.

Ve elbetteki aşk da tanrı da ölümsüzdür.


Alper Kamu'yu tanımak için önce oğullar ve rencide ruhları mutlaka okuyun çünkü refere eden bölümler var ayrıca pişman olmayacaksınız. Seri kitaplar ve filmler için karşılaştırma yaparız kabul edelim şimdi şunu söylemek isterim cehennem çiçeği rocks! Hacılar.

Doktoruna falan aşık oluyor yeaaa ben de aşık oldum hatta tekme bile attım:)

"Ahhh yanıyordu, doktor. Ateş, ateş... Su  gibiydi bütün vücudu. Hava alamıyordu çocuk" şeklinde, 4 temel elementin üçünü içermekle beraber, doktorun sorusuna yanıt bağlamında hiçbir şey ifade etmeyen bir şeyler söyledi annem.
***

Piknik mi? Niye ayı mıyız biz? 

******

Sevdiğin kişiye asla iyi geceler dilememelisin. Uykunun aranıza gireceğini düşündürürsün(bu Hatice abladan)

Herkesin delirmek içn bir nedeni vardır.



Benim Alper Canıgüz maceram 2008'de başladı o dönemde çalıştığım harika danışmanlık şirketindeki ekip yöneticim tavsiye etti çok değişik bir dili var keyif alırsın dedi kitaplara tapan ben hemen okuyayım dedim ve Tatlı Rüyalar kitabını okumaya başladım. Aman tanrım!! Türkler böyle kitaplar yazabiliyor muydu:))) çok şahane çok süper, kelimelerim yetersiz kalıyor beğenimi anlatmaya, anlayınız. Biz fani felsefeci olmayanlara psikolog olmayanlara böyle cici beyin mıncıklayan kitaplar hediye eden yazarların olması ne şahane.

Sonra gizliajans'ı okudum en sona oğullar ve rencide ruhlar'ı(sistem yetenekleri heba ediyordu) bıraktım ve sonra beklemeye başladım, nihayet o kutlu gün geldi, ağalar.

Karanfil kız öyküsüyle ağlattın lan!!!!(biber gazı sıkmış gibi oldu) ve bitti kitap.

Çok yaşa Alper Canıgüz.

Okuyun, pişman olmayacaksınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder