İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

22 Haziran 2014 Pazar

Kara bulutları kaldır aradan, vay aman

Dizi izliyorum ben yea, içinde ik görüşmelerinin geçtiği romanlar falan okuyorum, beyin sapı, amigdala, üstünzekalı araştırmaları falan, sonra konserler ve de sergiler, şükürler olsun tanrım normal hayatıma geri döndüm. Dizi izleyebiliyorum, holley.

"maçın son kornerinde karşı kaleye koşan kaleci çaresizliğiyle geliyorum sana,o kadar seçeneksizim, o kadar kaybedecek bi'şeyim yok."

Kardeş Payı bölüm 13 14 ya da 12 öyle bir şey işte hatırlamıyorum şu anda.


Lan biri bana böyle bir tirad atacak var yaaaaa.

Seçeneksizlik durumunu romantik bulacak kadar beyni yanmak, yes. Bu K2 durumu çok sürdü, bilgelik yolunda ilerleyenler bilir başladığı yıl sayısı kadar hafta inzivaya çekilenler var aramızda. Ben bunu anca yanıma tablet almadan bir yere gitmek ya da işyerinde tabletsiz gün geçirme dışında yapamıyorum, henüz. Gerçi dünyevi zevklerden arınmak gibi bir derdim de bulunmuyor, henüz. Bu diziyi beğendiğimi söylemeden geçmeyeyim, bir kıza nasıl evlenme teklifi edilir, İstanbul Sivas'ın başkenti midir, kıskançizm, neden bu kadar kızgın, pasta yapmayı nereden öğrenmiş gibi soruların cevabı var bu dizide genelde havaalanında loungeda izliyorum hafif bir drink eşliğinde, napim ya napim, kasılarak yaptığım işleri ve başarılarımı mı anlatayım sabahın köründe borsa mı konuşayım? Whatever.

Yanak çocuk ile konuştum son durumlar nedir dedi, anlattım,  katkılarıyla yayınlanan kitabı kutlamak için buluşacaktık evlerine yıldırımlar saldığı için Thor, kutlayamadık. Bu hafta Daisy ve Tarçın ile yemekte buluştuk, gündemler çok acayip, enerjiler çok fazla, dev planlar.

Ya evet, son dönemde kardeş payı Metin-çakma Ahmet kural(aka Emrah asıl ismi Emreymiş meğer) ve esas kızlı sahneleri bir izliyorum bir izliyorum, içim dışım romantizm oldu. Seri iltifat, çok romantizm, yürüme olayları.


Allah sıralı ölüm versin diye bir şey vardı, çok anlamlı gelmezdi, öldün bitti gitti işte mesela.

****

"Cahil cahil konuşma doktor insanın babası hiç ölür mü?" diyordu kahramanı dizinin.

****

Ağlamak için izlediğim bir kaç video vardır, onların arasına girdi, mesela bir diğeri de Leyla'nın uçağının düştüğü ve babasının Mecnun'a o haberi verdiği sahne, Benjamin'in hali sakildir lakin, Ahmet Mümtaz Taylan sahne çekilmeden önce Ali Atay'a beni şaşırt minvalinde bir şey demiş, sonrası çok iyi zaten. İzler izler ağlarım o da bahane olur baba göm beni dedikçe. Coco'nun uçağı düşmüş, ne üzülürsünüz var ya, çok etkilenirsiniz.



Ağlamak istediğimde işte, çok dolduğumda, regl dönemim yaklaştığında -_- kısacası bahane aradığımda, özlemek falan demiyorum artık, ne uğruna özlenecek bir şey ne de biri kaldı sütoğlan. 2 rakı kadehi fotosu paylaş hemen düşsünler.




Sabahları biri ile uyanmak hiç zor değil, zor da olmadı zaten, öpülerek uyandırılmak, bana kahvaltı hazırlaması ya da kahvaltı sonrası şekerli bir Türk kahvesi yapması da, fena da yapmıyor hani...Konu bu değildi zaten. Başka türlü  bir şey idi benim istediğim. 
Fena mı oldu başkaları ile uyanıyoruz artık.

Neler oldu?

Kutlu'nun doğum gününü kutladık, malum yengeç burcu kendisi, 22'si itibariyle de yengeç dönencesine solstis falan oldu hem doğum günüme geri sayıyorum hem de oğlak dönencesine dik gelsin güneşler de kış başlasın falan. 31 yaşında o artık öyle bir minnoş yaştır ki, her canlı yaşamalı ben eğlenmiştim o yaşımdayken.
Şanel'in doğum gününü kutladık, biraz daha zorlarsam Sonny ve Ateş'in doğum gününü kutlayacağım önümüzdeki haftalarda, herkes yengeç mübarek.
Atlas'ın doğum gününü dualarla kutsadık.

Bir iş teklifi aldım, kabul edip etmeme konusunda kararsızım, bundan sonraki hareketim farklı olsun istiyordum o nedenle derin düşüncelerdeyim, büyük konuşmamalı insan :) ama hala İstanbul'da yaşamak arzusundayım, mobillik gelişim alanı ve geliştirmeye pek niyetim yok.

20 pozisyon, ya yok öyle değil ^.^ why not ayrıca, yıl sonuna kadar, 1 akademi sınıfı,  4 alınması gereken eğitim, bitti gitti. No surprise No bişi 2 tane de zirve var katılacağım pardon 3, varlığımla şereflendireceğim.

Bitti.

-Yalnızlık kusacağım, dedi.
-Kova getireyim, batmasın etraf, dedim.


Bu yazının fon müziği Tarkan-Unut Beni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder