İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

9 Kasım 2014 Pazar

Toplantı


Saçmalama Louis tabiisi bu benim elim değil, benim ellerim tombikto.Ben kıçımı kaldırıp, taaa istanbullardan bu kıçı kırık yere geliyorsam sabahın köründe, kusura bakma my friend sen de bir zahmet vaktinde geleceksin. En uyuz olduğum konu, toplantıya geç kalan denyo.Ankara'da 12 araç arka arkaya dizilince trafikte kaldık falan diyorlar, biz de "s.kt.r lan g.t" diyoruz. Yani ülkenin batısı trafik yüzünden, doğusu sabah sexi yüzünden geç kalır demek isterdim lakin. Swh*

Toplantı türleri;

Pazartesi Toplantısı, Pazartesi'nden nefret eden bünye için yavaş yavaş öldüren bir zehir çeşidi, katılımcılar bir manyak'a dönüşebilir, katılımcıları açmak için haftasonu ne yaptınız, çocuğunuz rahat s.çabildi mi? Aeh evet hepimiz ondan bahsederken "biz dili" yaptık, ettik, uyuduk...kullanmanıza bayılıyoruz.
Cuma toplantısı, tam böyle çıkışa yakın yapılanı makbul, her an mesaiye kalacağız korkusu yaşatır.
Sabah toplantısı, çatır çatır iş kitlenen toplantıdır.
Öğleden sonra toplantısı, Çin işkencesi, yemek sonrası kan şekeri yükselmiş, uyku yüzünden esnemeye hazır, kahvelerin maşrapa ile aktığı toplantı. Tabiisi sıklıkla ilgi dağılır.
Uzayan toplantılar, iyi planlanmamış, canı sıkılan yöneticinin yalnız kalmamak için yaptığı toplantı türüdür.
Satışçıların acil, çok acil, hadi ama! toplantıları.
Nerd toplantıları, kısa öz, jargon çok, kelime sayısı düşük genelde kullanıcı hatası gündemli toplantıları.





Bunların dışında, çalıştay, değerlendirme merkezi, toplu çıkışlar, toplu girişler, doğum günü toplantıları hatta intervenşınları da sayabilirim lakin gerenk yok. Bir de müzakere teknikleri bilmek iyi olabilir bak onu atlamayalım, sonra gmy bizim çıkartmak istediğimiz personel var ama diye çemkiriyor, hemmen çıkarabiliriz sorun yok, turnover arzu ettiğimiz seviyede deyince tavşana dönüştürüyorsun bak o güzel,

Toplantının kısa-öz olanı makbuldür, hatta en iyi toplantı yapılmayan toplantıdır.

Benim en sevdiğim, bahçede yürüyerek yapılan, skolastik düşünce, Sokrates falan, eskiler öyle yaparlarmış işte, temiz hava, bol güneş.
Bazı şirketlerde her gün 15 dakika ayakta toplantı yapılıyor, bu da bir seçim, herkes güncel, herkesin keyfi yerinde, herkes birbirini her gün görüyor keşke insanlık tüm evrene yayılsa falan.

Koruda bir toplantı alır mıyız tatlı qıs?
Almaz mıyız mirim, ne demek, siz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder