İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

27 Aralık 2018 Perşembe

Uzman Olmak

Devil's Cake yiyip Lucifer izlerken bir takım kekler genzime kaçtı.
Son dönemde fırk diye güldüren bir video paylaşmak istiyorum sizinle Weirdos. Anladığım kadarıyla beyefendi bir tv figürü.
Kompozisyon dersinde lafı eveleyip, geveleyen, aynı cümleyi çevirerek, uzatarak yazanlar, başka bir metni önlerine alıp aynı cümleyi farklı kelimlerle yeniden yazanlar, copy+paste içerik paylaşanlar, büyüyünce de çocuksu heyecanını kaybetmeyenler, ilk kez mülakata girenler, 3. kez değerlendirme merkezine alınanlarla, merdivenden düşenler, sevdiği ile konuşurken burnunda sümük baloncuğu oluşanlara da gelsin bu video.
Sallarken destekli sallamanızı, motivasyonunuzu aktarırken coşkudan delirmediğiniz anlar yaşamanızı temenni ediyorum.
Yakın bir arkadaşım bir bankanın şube kölelerinden biri, 2 kez değerlendirme merkezine girdi, terfi alamadı, gelişim programına dahil edildi, 3. kez girdi şimdi de seni terfi ettireceğiz ama yerine birini bul diyorlar. Bu arada pozisyon başta konuşulan müdürlük pozisyonu değil, İK'cı diyor bunu, kozmos çarpsın sizi demek istiyorum, bir İK departmanı düşünün, yetenek havuzunda dediği işgörene biz aday bulamıyoruz, yedekleme planımız da yetersiz, sen halefini/ardılını kendin bul diyecek kadar yüzsüz, haysiyetsiz, kifayetsiz ve muhteris olsun.
So, bu olaylardan ilhamla uzmanlık kaderiniz değildir demek isterim, her şeyi bilmek zorunda olmadığınız gibi tek bir alanda uzmanlaşma isteğiniz de olabilir, bu bir paradoks değil. Olduğu gibi kabul, buz gibi bir gerçekçilik. Tarafınızı seçin, nerede olmak istiyorsunuz.

Yurttaşlarım! Weirdos! Romalılar!
Rica ediyorum kimsenin sizi belli kalıplara sokmasına izin vermeyin, öğrenilmiş çaresizlik yaşayan birey olmayın, üzgünüm bu bir maraton 100 metre koşusu gibi davranmayın.
Ne olduğunuzun, kim olduğunuzun, adınızın ve etkinizin farkına varın, üzülmeyin, siz üzülünce yeryüzünde bir yerlerde bir Coco ölüyor.
Siz, Uzmansınız!!!!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder