İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Dünyayı yerinden sarsmaya hazır mısın?

Rock'n roll bebek/Mart 14' İstanbul yakınları





Yine self motivation halleri. En büyük derdin kendin, en büyük rakibin kendin, ehlileştirmeye çalıştığın egon ve galip gelmesini istediğin beynin olduğunda, kalbini susturman gerekir. Fortress of solitude mode on, geçtiğimiz günlerde kendime iyi salladım, öyle böyle değil, arada sırada olan biteni ters çevirmek gibi bir huyum vardır, Frederick'i hatırlarsın kaplumbağam onu da ters çevirirdim, gerektiğinde hayatımdaki insanlara da aynısını yapıyorum fazla saçmalarsam kendime de. Hadi ben gerizekalıyım 6 aydır görmediğim...

Erken kalktım bugün hemen her gün olduğu gibi, evin içinde dolandım, kahvaltı yaptım, biraz kitap okudum, bahçeye indim çimenleri yoldum, pilates yaptım. Yazmam gereken bir yazıyı bitirdim, kafamı bunlara rağmen dağıtmam gerekiyordu, U know aslında bir şey unutmuş falan değilim sadece çok kızgındım. Amaaaan kısdıysan buz koy tedavisi.

Jo'yu(joe) görmem gerekiyordu, sevgili büyükannem ve jo ne zamandır onlara gitmediğim için gönül koyuyordu, bu da ne enteresan bir laftır, en sevdikleri torunlarıyım, sürekli seyahatte olmamdan, otelde yaşamamdan çok rahatsızlar, arabaya atladım, güç metalini açtım sonuna kadar evet, oldukça ordinary bir pazar, mantı yemek için ideal, hayatında biri yok mu sorularına hızlıca cevap verip geçiştirmek için muhteşem bir pazar(beni bozuk yapmışsınız kimse beni sevmiyor!!). Mantıyı yiyince kendime geliyorum tabi bir minnoşluk çöküyor "kabul edelim" diyorum "siz ölmeyeceksiniz sürekli bununla duygu sömürüsü yapmayın bana, sonsuza kadar birlikte yaşayacağız".

Jo, 8 yıl sonra 100 yaşına basacak, harika bir yaş alma durumu var kendisinde, tedavisi devam ediyor, kullandığı ilaçlar ne yazık ki kollarında döküntülere neden olmuş, günde 4 kez uyuyor birlikte kedileri seviyoruz, kazlara yem veriyoruz, bahçesinin bellenmesi gerek, alıyorum küreği dalıyorum bahçeye, içeriden hasır şapkalardan birini getiriyor U know onun da bir şapka koleksiyonu var, kendimi amele gibi hissediyorum, tshirtin kollarını sıvıyorum, güneşin altındayım country müzik stayla.

Yemek sonrası anneanne kahvesi içmek harikulade, yaşlandıkça aile büyükleri ile geçirilen her anın bir lütuf olduğunu düşünüp Tanrı'ya şükrediyorum, şanslıyım çok şanslıyım beni çok seven bir aileye sahibim.

Kahveyi içtikten sonra salıncağa gidiyorum yatıyorum, hırkamı giyip gece yıldızları izlediğim sallanan bu şey güneş altında mantı sonrası harikalar yaratıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder