İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

12 Ocak 2019 Cumartesi

Canım Çekil


Yazının fon müziği: Looking Back 




Yeni bir ben keşfetmeye çalışıyorum. Her yaşın tadını çıkarmaya başladığımız dönemler bunlar Weirdos, cildim yaşlandı, ellerim nem kaybetti, mezarlık gülleri çıkıyor üzerinde.

Harikulade doğum günü dilekleri ve kutlamaları sonrasında hala hayattayım. Bu sabah hangi parçam çalışmayacak acaba diye düşünürken, her yerimin yerinde olduğunu fark ettim.
Hayvanlar gibi eğlendiğimiz, içtiğimiz, dans ettiğimiz bir gecenin sabahına koçluk görüşmesi planlamak ilk zorlu görev. Hayvan dediysem bir puma, bir sırtlan, bir predator hayvanı düşün minnoş bir kedimsi. 20'ler, özleniyorsun bro. Uyanmak zor değil de güne başlamak için motivasyona ihtiyaç duymak zor. Harikulade bir öğrenci ile buluşmaya gidiyorum, umarım onun da günü en az benimki kadar iyi geçer.

Yaş ilerledikçe değişen bir şey yok gibi, ruhlarımız sabit ruh yaşında yaşamaya devam ediyor, 80 yaşındaki arkadaşım için bu böyle, 50'lerinde olan için de. Benim yaşım yıllardır olduğu gibi 24'te sabit(çünkü hayatımın en zor yılıydı) gerçi çocukken kendimden yaşlılarla arkadaşlık eden olgun bir çocuktum ama bu başka bir hikayenin konusu.
Muhteşem manzaralar izledim, değişik insanlarla tanıştım, iyi kahveler içtim, olağanüstü yemekler yedim, berbat iş görüşmeleri yaptım, ilginç toplantılara şahit oldum, çok güzel yürüdüm kendime geldim, biraz kilo verdim, bir sürü sağlık taramasından geçtim, dostlarımla vakit geçirdim, birkaç kişiyi hayatımdan çıkarttım, hiç minnoş olmadım, çok minnoş oldum ve elbette yalan söylemedim.

Bu hafta oldukça keyif aldığım bir ev partisindeydim, hiçbir şekilde yargılamayan insanlarla tanıştığınızı düşünün ya da çevrenizde böyle arkadaşlarınızın olduğunu, ben çok şanslıyım. Lady Gaga ve pop ve korku filmleri ile dolu bir gece, iyi bir şarap, harikulade pastalar eşlik etti.
En çok zaman geçirdiğiniz 5 kişinin ortalamasısınız diyorlar ya, hah işte o ortalamaları hep yükselttim, bunu da gururla paylaşmak isterim.
Metroda 3 durak için okuyacağım bir kitap hediye geldi ve ben zihnimde  evirip çevirdiğim konuların kucağıma löpçük diye düşmesine minnettar hissettim. Bir de kapının girişinde yeni bir süpürge var, size de böyle hediyeler geliyor mu?
Sadece zihinsel ve yönetsel modda takılacağım dediğim için evrenin sürekli olarak fikrime & yorumuma ihtiyaç duyan insanları getirmesi de böyle. İyi bir dinleyici olduğumu söylemiştim değil mi, bu küçük kulaklar gerçekten işe yarıyor. Ve gönderdiğiniz mesajlara bakıldığında hayatlarınızı değiştirmişim, egosunu zedelediğim iki kişi hariç, ben yapmadım, kendiniz yaptınız.

Bir hayatı paylaşıyoruz, ve sizlerle tanıştığım, bir şekilde buluştuğum, bu yazıları okuduğunuz ve değerli anlarıma değerli anlar kattığınız için teşekkürler.
Olmasaydınız da olurdu, ben yine eğlenirdim 7 yıl öncesinde olduğu gibi, yalnızca dudaklarımla değil gözlerim, dişlerim ve diş etlerimle de gülerdim, hatta gülüşüm duvarları falan çınlatırdı ve fekat şimdi sizlerle eğleniyorum bu da güzel, fena değil yani.
Bu yılı kendim için Phoenix yılı ilan ettim, küllerimden doğduğumdan değil ama yine de bu metaforu çok sevdiğimden, mitolojiye bayıldığımdan belki.
Silkin ve kendine gel okuyucu, takvimden 11 gün daha gitti ve yaşayacak bir ömür var önümüzde, farkındalık pınarının soğuk sularından içmek, sezgisellik denizinde boğulmadan süzülmek ve acı meyveleri olan anılar ağacından meyve toplamak gerekiyor.
En çok ben eğleneceğim, en çok ben dans edeceğim, en çok beni seveceksiniz, benimle ilgilenmeniz hoşuma gitmiyor değil.
İşin özü: bir şey istiyorsanız öküz gibi istemeyin insan gibi isteyin size gelecektir.
Kendi limitli gökyüzünüzün kahramanısınız, ilgiyle izleyin ama ne zaman çekilmeniz gerektiğini de bilin. Akıllı olanlar için elbette bu yazılanlarda ibret alınacak noktalar vardır.
Kendi Teb'inizde(çöl) yalnız kaldığınız ve kendi K2'nizde(zirve) olan biteni seyrettiğiniz nice günler geçirmeniz dileğiyle.
Bitirirken gelecekteki sevgiliye de buradan seslenmek istiyorum;
-Bugün de aramadın, aybolmuyor mu?
Daha bitmedi, doğum günümü kutlayan siz eşşiz İzleklere tekrar teşekkürler, ölü taklidi yapanlar, sizi unutmadım yakın zamanda başınıza çok çok kötü şeyler gelecek, ben demiştim.

Çıkmam gerek, genç bir dimağın bana anlatacakları var, aydınlanmanın zirvesine vardığınızda görüşürüz.

Xoxo,
Tanrı'nın lütfu ile Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı ve diğer toprakların ve bölgelerin Kraliçesi,
Commonwealth Lideri ve İnancın Savunucusu,
Coco Maya Feride Fatoş Jules Andre Louis Soledad de Medina


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder