İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

14 Mart 2013 Perşembe

yaprak dökümü

eee herkes performans dönemini tamamlamadı, tüm şirketler öyle hızlı değil,millet primlerini aldı okeye dönüyor... fonda orhan gencebay: kaderimin oyunu

bi hacivat var bizde, offfff ne kıl, 2 isimli olanlardan, onu kullanma bunu kullan falan diyor, atbaşı kılıklı, üst düzey yönetici, teklif yapılırken de ipad'i ile geziyordu, işbaşı sonrası koridorda, tuvalette her yerde, yaz kış bronz, sonradan sonraya hacivat sakalı bırakmaya başladı.

DİREKTÖRÜN YENİ KANKASI
suratsız sevimsiz, sürekli direktörün odaya geliyor falan, o arada üst yönetim değişti buralar zaten çorba, toplantılar toplantılar ve ipad, sonra bilgi sızıntısı geldi bu yaz, meridiandan ev almış, allahım ik değil dedikodu kazanı hacivat hakkında ne geyikler dönüyor.

CUMAYA GEL
gel zaman git zaman sadece cumaları görünür oldu bizim katta, kravat takmıyor, müstakil işadamı kılığında takılıyor, yönetmenden aşağıdaki köle çalışanlara selam vermiyor, sorsan sümüğünü atmaz, sinsi-sahte bir gülümseme, kafa hep yukarıda. ve tabiisi de ipadim elimde, hani şu cadde kızlarrı bükük kol ile nasıl çanta taşır, bizimki de öyle.

şut ve gol

Mart ayının biliyoruz kış gitmiş gibi yapıyor ve geri geliyor, bak cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor dalları basmış erikle kiraz derken, zort! winter is coming ağalar, adama odasında şut. hacivat has left the building.
bizim bir devrim vardı bir önceki yıl toplu katliamda rüzgar gibi geçip gitmişti kötü haberi alınca. hacivat öyle olmadı, yorumlar arasında şu vardı yalnız, ika meclisi toplandı dedikodu zamanı, "ya adam meridiandan da ev almıştı onu düşünürler en azından" diyo biri, oha yuh artık. mini mini birler giderken bişi yok ama öküzbaş alyon hacivat gidince yazık yeaaaa, bu ne biçim ikiyüzlülük.

bitti mi bitmedi

EVLİLİK YARDIMI

böyle bir kavram var biliyorsun, doğum yardımı, doğum izni gibi güzelliklerin yanında yeni evlenen çiftlere ne bileyim mesela 1 maaş 2 maaş gibi güzellikler yapılır. işte bir sirk düşünün sayın seyirciler. o maaşları alsın vermesin ve yerine bardak altlığı hediye etsin, hayır altın tozundan yapılmamış:)

SERVİS

idari işler önemli, hizmet sağlayıcısı, ıvır zıvır bir sürü iş, mesela otomatik araçları alıyor satış ekibinin altından şirket, manuel veriyor aslında bütçe ile ilgili bu konu zort diye idari işlere kalıyor.
ya da bir adayın başlayacak, servis ayarlanmasını istiyorsun ama cevap olarak servis yok, o nedenle birkaç kişiyi atmam lazım servisten diyor ve hooop outsourceları gönderiyor servisten.

outsourcelar bu sözüm size!!! sözleşmenize iyi bakın, servis maddesi ekli mi, sonra avcılardan İmes'e nasıl gidersin(örnektir, benim işyerim evime 12 dk yürüyerek, terasımdan gözüküyor:p)


ne diyor bir  çinli atasözü: öyle köte bülbül öte,

hacivat'a geri kalan hayatında bol şans derken, kelle götüren yılın bu mevsiminde hepinize sevgiler. şutlama olayına alışkın olan bünyelerin dışındakiler biliniz ki işten kovulmak travmatiktir, kayıpların ikinci büyüğüdür, o nedenle işsiz kalmış insanlarla konuşurken öküzlemesine dalmayınız.

burada yerlere kadar eğilip selam verdiğim kısımlar var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder