İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

2 Mayıs 2013 Perşembe

Günlerden justin



Kemirgen bir günün sonunda harika istanbul manzarasında şarabımı yudumluyorum en nihayet.
Küçüklük arkadaşlarım olan ikizlerin doğum gününü kutluyoruz,
Normal saatte işten çıkış ve 95 dakika da anadolu yakasından Taksim'e ulaşım. Kafa dinleriz bu trafikte diye düşünürken çene ishali olmuş şöför tunay köprüden önceki son çıkışdan Taksim'e kadar konuştu, yanındaki bıyıklı taşkafa ile kafa ütüleyen muhabbetleri bitmedi, yok milyon dolarlık villalar, yok ağaç yerine yol olsunmuş, yok Fenerbahçe maçı, ya bu trafik neden tıkalı,
Harbiden neden tıkalıydı trafik?
Şu trafik radyolarından birini açtılar maslaktan başlayıp Atasehir gişelere ulaşmış yok efendim Beşiktaş'tan geriye doğru, insanlar arabalarını bırakmış koşuyormuş, owwww yeaaa bugün justin gelecekti.

Trafiğe mi yanayım son anda gelen lokasyon değişikliğine mi, ekipten birinin ananesi öldüğünden yarın bendeniz zatı şahaneleri taaaaa ebesinin nikahına gideceğim sabah, bilmediğim bir yere giriş kartının verilmediği adayların kapıda biri gelene kadar kazulet gibi beklediği bir yere. Halbuki yarın kitap almaya gidecektim, starbucksta bişeyler içip tıngır mıngır mağaza gezecektim, oradan da iron man 3'e gidecektim!!!

Asistanlar soruyor peki ya Cumartesi? İnna sabirin diyorum, sonra servisten inerken bir daha arıyorlar bugün kaç kişi gördün,ebenin oha artık saat olmuş 18:35 an itibariyle sen doesn't existsin benim için hala ne bu sorular kuzum??
Her an psikopata bağlanabilirim zaten Çarşamba çalıştım 11 aday geldi yarı göt olmuş bir haldeyim, gelmezler diyordum 11 tane gelmiş.

Haftaya bitiyor bu çile yoga kampına gidiyorum Marmaris'e tabisiiii ne sandın?
Bana bunu yapmayacaklardı hacı, pes etmeeeeeeeee
Trafik öküzlemesine kalabalık her yerde turistler, sarıklı amcalar, tozlu yollar inşaat, gösteriler, şarkılar, halay çekenler..

Hiç tanımadığın bir insanla görüşürken neden elini çenene koyarsın? Daha iyisi var neden beline koyarsın, oturur vaziyetteyken peki ya çenesini iki elinin arasına dayayan? Babayım neden masanın üzerinden hoş yaparak beni öldürmeye çalışıyorsunuz? Beni öldürmeyen acı güçlendirir geyiğine girmeyelim o yola sapmayalım, beni öldürmeyen ağız kokusu bayıltır, zaten ciğerler hasarlı beyin damage yaşıyorum, burada iq'mun düştüğünü hissediyorum.
İsterik bir şekilde niye gülersin, test verildiğin " işte şimdi sıçtım" dersin, aloooo beni tanımıyorsun, biliyor musun okuyucu pozisyon piramidin en altına doğru indikçe orijinal olmayan parfüm kullanım oranı artar, ucuz materyaller kötü makyaj, ağız kokusu/nefes kokusu( ki tip 1-2 diyabet hastalarının ki zorlu olur), parfüm kokusu, ter kokusu, gece konsere gitmiş, nargile Kafe'de uyumuş kokusu, tırnaklar içerisindeki bilimum pislikler ve samimiyet dozunu ayarlamama da bir artış olur.
Kendine özen gösterme ile saçmalama arasında kalın bir çizgi var böyle paçozluktan homelesslığa doğru giden.

Dur şimdi insanlar geldi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder