İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

19 Şubat 2014 Çarşamba

e-mail yazma ve dm'den yürüme sanatı

Reply to all

Dur şu maile reply to all yapayım da, herkesin beyni yansın.

İş hayatının klasiği paylaşım için teşekkürler, mih mih mih( burada ağzımızı büzüyoruz, çemçük ağızlı bir hal alıyoruz çünkü gına geldi).
 Linkedin'de olmadı fb'da olmadı orada burada bir şey paylaşalım şuraya da kibarlıktan, minnoşluktan, paylaşım için teşekkürler demez ise ölecek/yıkılacak/kırılacak birilerini yapalım. 



Şimdi iş hayatında şöyle bir durum var; to'ya ilgili kişiyi korsun, cc'ye konu ile ilgili bilgisi olması gerek sorumlu ya da yöneticiyi korsun, bcc'ye özel durumlarda ihtiyacın olabilir... 
Mesela bizans oyunu, türlü .bnelikler falan dönüyordur, işte o zaman herkesi her yere korsun ki ortalık şenlensin, koşun lan koşun pıçak çekti, anamıza bacımıza sövdü, Show yaptı bu kısımda. 
Yöneticiye ispiyonlarsan bcc'de, arkadan taht kavgası yapıyorsan sizleri şo tarafa alıyoruz.

Ne bu şimdi?

İşte bunlar hep ilgisizlik, sevgisizlik, gitti o kadar aldırdığımız eğitim, eğitim bütçesi, ziyan oldu ziyan. Aslında bir yerde şirket kültürünüzle de ilgili biraz "hepimiz birimiz için" diyen Alexander Dumas karakterlerle çalışınca hayat gerçekten yaşamaya değer diyorsun.

Gereksiz mail gereksiz zaman kaybı, enerji kaybı, sinerji kaybı, oksijen israfı, ağaçlara kıymayalım.

Özetle zaman kaybı yaratmayın, kendi kendinizi yemeyin, etrafınıza negatif enerji saçın sistemi kitlemeyin, sonra ülser oluyorsunuz-gastrit oluyorsunuz midenizdeki bakteri yüzünden ağzınız kokuyor, olmuyor yani, naftalin ağız kokulu çalışma arkadaşlarına hayır, kokarca ve ter kokusu temalı yazımı 2012'de yayınlamıştım bugün ona değinmiyorum.

Ez cümle, minimalist takılın, zaman değerli, ayrıca yavşak bir şekilde dm'den yürümeye çalışmayın sakil duruyor, kız salağa yatar, parmağında oynatır ruhunuz duymaz.


Cahillerin Azizi,

Coco

Bugün öpücük yok.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder