İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

8 Ağustos 2013 Perşembe

Berhudar ol

Bir klasik, Barış Manço şarkısı ile güne başlamak kabristana giden bünye için gerek şart.
Toplu mesaj gönderene kafam girsin ekolünden geliyorum bende.

Adıma özel bir çikolata kutum yoksa, bir mesaj bir mail bir telefon görüşmesi( yok telekonferanstan bahsetmiyorum) geri dönüş yaptığım söylenemez. Uyuzum bu konularda.

Ya ne olacağıdı??

450 kişiyi tek tek arayıp konuşmak tabiisi de mantık dışı bir hareket ama böyle birlik ve beraberlik gerektiren ruhani günlerimizde teknolojinin nimetlerinden faydalanmamak olmaz.

Uyandım kırmızı ojelerimi sürdüm, tardis gibi giyindim, kişiliksiz, brunchın yanından geçmeyecek, iddiasız bir kahvaltı yaptım.

Zagor okuyorum, birkaç mesaj( iki bayram mesajı okundu birisi çok dokundu- akbank bana 100000 lira veriyor) birkaç telefon, mailler. Türk kahvesi eşliğinde çikileta( selin yetimoğlu öyle diyor :)) önümüzdeki günahkar 11 aylar için oldukça hazırım.


Hava çok serin, depresyon hırkası giydim, mutlu bir dalek gibiyim. 



Klişeye bayılan bünyem nerede o eski bayramlar sorusunu duyduğunda paralel evren, karadelik, uzay- zaman örgüsündeki çatlak, akı kapasitörü, Marty mcfly Dr emmıt braun falan düşünüyor beynim.


Bulduğunuz eli öpün, umarım temizdir, özlediklerinize sarılın, sarılmak iyidir, aaaa bu ev tatlısı ama diyorlarsa yiyin, soda için sonra, aynı sorulara farklı cevaplar verin sıkılmamak için, yaşayın, özleyin, sevin, ayyyy keşke insanlık tüm evrene yayılsa.
Ben de klişe olacağım deyip herkeze mıtlıııı bayramlarrrr tarzında bir kişisel ileti yazıyorum.
Ve beyaz yakalı, ah seni şirin şey, umarım tatilin iyi geçiyordur. Boşalt o kafayı boşalt, dolu getirdin boş götür iş dönüşü için. Umarım sümüklü insanlardan virüs kapmazsın da tatilin şahane geçer.

Evet doctor ile son vereyim bu yazıma 9'u, 10'u hatta 11'i çok sevmiştik ama 12 konusunda kafamda soru işaretleri var. 12. Doctor'u sevmedim.


Mordor'u bulmalıydın hacı, bulmalıydın...


Çocukluğumdaki bayramları anlatacağımı düşünmedin değil mi? Yok artık, düşünme.

Canım, sana da iyi bayramlar.

Dömisek Coco'nuz
P.s. Korsan taksicim bile Bayram mesajı göndermiş sen ne diyorsun, görüşmecim yeşil soğan göndermiş...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder