İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Aralık 2012 Pazartesi

churn

aykut kocaman ve fenerbahçe hikayeleri gündemi işgal ediyor. aziz başkan'ın istediğin adamı al, istediğin transferi yap, istediğini gönder, güç sende artık demesi bir churn faaliyeti değil de nedir a dostlar?


devlerin maçları, dev olmayan normal takımların maçları, maç sonrası yorum, maç sonrasındaki günün ertesi günündeki yorum, maçı izlediği halde özetini de izleyenlerin, yetmedi kritik pozisyonların o öyle olmasaydı şeklindeki yorumları, açık ofiste çalışma nedeni ile yüksek dozda futbola maruz kalma. futbolu sevmeyenlerin acısı ne olacak, bu ülkede futbol sevmeyen bir kitle var, ve her pazartesi,salı,çarşamba,perşembe cuma olmadı cumartesi bir de pazar annen erkek yüzümü gördü a oğul?
"ali, veli, beş'te ondan evveli... recep, şabanramazan... bir de rahmetli baban... koca mi gordu bu zavalli anan!.." 


aslında açık olmasa da ofis dışarıda çalışanları da etkiliyor, ya benim bi'sevgilim vardı, maçı izlerdi, maç özetini, ardından, ,diğer ligleri, ardından yorum yapan kim var ise onların yorumlarını, ardından tüm gazeteleri ve futbol eklerini tuvalette okurdu saatlerce, ardından halı saha maçlarının yorumlarını dinleyip, bir de onun geyiğini çevirirdi.






ve evet küçükken belli bir möbla karşılığı cimbomlu oluyordum, ama sağlam para kazandım.tenk u babiş.

sosyalleşmek için futboldan başka konu mu kalmadı?


i hate futbol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder