İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

23 Aralık 2012 Pazar

bu yılbaşını boş geçirmemem lazım

yılın bu yılbaşında nereye gitsek, son dakika planları zamanı geldi çattı.

atina mıııııııııııı?
antalya mı?
fas mıııııııı?(22 derece)
son dakika ispanya mı?
istanbul'da bir gece eğlencesi miiiiiiiiiiiiiiiii?
yoksa dur bi' dakika evet evet buldum coşkun sabah riva'da oraya gitmek en iyisi olabilir. onu ve harika peruğunu izleyerek 2012 yılını uğurlamak, kendi icadı udunu dinlemek evet evet mutluluk bu mu? kendisi zaten bu ülkedeki en ispanyol udi değil mi?
şimdi hakkını vermek gerek işte bu bizim hikayemiz'i o bestelemiş, 80ler tarabya müdavimleri bilir şekerim, tabii o zamanlar peruğu yoktu, gerçi  o şarkı da hep kenan kalav gelir aklıma, hülya avşarlı bir filmi.

bu arada birkaç ev partisi var gidebileceğim, çok istekli olmamakla birlikte bu da bir alternatif. gerçi geyik çekebilecek durumda değilim, aslında süper rol yaparım, ah canım çoğoş olmuşsun bi' güzellik gelmiş, ah botöksmü hiç belli olmuyor.

siyah elbise mi giysem peki ya kırmızı don? peki ya çam ağacı?

kuzenlerle oyun oynayarak ve de eser miktarda alcohol olabilir,
çamlıca'ya gidip şehri izleyebilir,
topalak gibi uyuyabilir,

eski sevgilim amadeo(ki bu en son seçenek) ile patlayana kadar yemek yiyebiliriz, kukuletalı partilerden birine gitmek istiyor, kendisi ile arkadaşız, ama her an hareketini yapabilir gibi geliyor, bu noktada portföyde geriye gitmek akıllıca bir hareket olmayabilir.

en kötü ihtimal evdeyim, bu yılbaşını evde geçirebilirim, dvd koleksiyonumdan up in the air ile başlar ya da tlotr ile başlar ya da göl evi ile başlar ya da iron man ile başlar gördüğünüz gibi istediğim yerden başlayabilirim. bak bir de şu var;

acaba mustafa keser poroğram yapıyor mu bu yılbaşında?
acaba bana ne hediye aldılar? malum hobbitler hediyeleşmeyi pek sever.

sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesiiiiinnnnnn..derken veda ediyorum sizlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder