İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

28 Temmuz 2013 Pazar

Bu kadar yakışıklı adamların adının Hilmi olması çok saçma

:)

Sabahın zembereğinde uyanıp yollara düştüm.

Satış rakamlarına bakılarak söylenebilir ki İstanbul'un %20si tatil/Ramazan yüzünden yok, ah ne güzel. Keşke bir daha dönmeseniz. Ayyy ergen triplerim vardı benim hayatta keşke deme! Pişman olma! Ya Coco gerçekten komiksin, arızasın ne minnoşsun.

O nedenle biraz erken geldim, sahilde oturuyorum bir Cafe'de, o da nesi karşı masa da Hilmi, eski şirketten. Yani anlam veremiyorum bu kadar hoş bir adamın adı neden Hilmi olabilir ki? Mesela Ali Haydar ya da Düriye isimli ikacı olur mu? Yani olmamalı. Ama binnaz olabilir, bugün yine çok binnaz bir halde uyandım.

Neyse işte Allah özene mözene yaratmış, dünya ahiret bacım olsun kendisi, yeni bir şirkete geçmiş, o da ne göbek yapmış piğğğğ otururken daha iyiydi, Hilmi güneş sana hep arkandan vurmuş. İyiymiş yeni şirketi, rahatı yerindeymiş falan filan. Bu noktada şampiyon Milan diyor içimdeki pepelek.

Norah jones çalıyor, ah ne rahatlatıcı, uykum geldi, bıraksalar şuracıkta uyurum.

Tabii ki Hilmi buna benzemiyor bunun yandan yemişi türk versiyonu, bu görseli de cici ikacı kızlar için paylaşıyorum. Kızlar gözünüz gönlünüz açılsın.


 Waffle gibi adam


Bugün doğacak çocuklara alternatif isimler
Kız: börte
Erkek: cancan not Hilmi 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder