İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

27 Temmuz 2013 Cumartesi

En güzeli o evreler



Have you met Atlas? Eylül'de iş bulursun dedi bana çüş dedim kendisine...

Her canlı bir gün atlası tanıyacak.
Hatırlarsınız kız arkadaşı vardı aralarında 10 yaş fark olan, her şey çok güzel gidiyordu, kız kuru fasulye pişirmesini biliyordu, hatta atlas kızı taslamak içün eller havaya eğlencesine bile gitti. Sonra bana en sevdiğim tshirtüm ruj oldu, olm kız beni öptü lan diye gecenin bir yarısı mesaj attı :) 
bu adam önce salağa yat diye tavsiye verip sonra da kırıt sende biraz diyen bir adam kendimi mezdeke müzikalinde hissediyorum sayesinde. İlişkiler konusunda ne kadar başarılı olduğu malumunuz, emlakçıyı bıraktı, kuru fasulyeci ile birlikte bu arada geçen gün rüyasına öğretmen girmiş, evet öğretmen onun üniversite aşkı, onu dağıtan, sonra toparlama olayı bize kalan kaltk diyesim geliyor ama demem belki kızın da başka korkuları vardı, sevmekten belki de daha  fazla sevmekten korktu, sevilmekten falan... Acaba çok sevilmekten korkmuş mudur? bak görüyor musun yine empati yaptım. Ama yani her şey çok güzel giderken niye bıraktı ki! 
Ayrıca eski sevgililerin hiç beklemediğiniz bir anda rüyaya duhul eyleme yeteneği vardır minnoşlar.
Sanki insan değil etnik bir espriydi herif diye düşünür durursun sonra, aman rüyalara kafam girsin...

Neyse evden çıkmak istemiyorum dedi, normal dedim, hayır asosyal bir ilişki istiyorum kahvemi evimde yudumlamak falan, o seviyor diye evde kedi besliyor mesela, her şey süper diyor benimse öngörüm ayrılacakları yönünde. Şomağızlı değilim geleceği görüyorum :p
Yeni evine taşındı bahçe katına önce 19. Kattaydı artık basit zevkleri var bohem yaşamak istiyor, mangal, atlet piknik tip Türk erkeği ve de lahmacun.
İgdas ve iski sorunu varmış,  suyu bağlamamışlar ya gidip kızda duş alıyor hiç sevmezmiş böyle şeyleri ya da annesinde, olur öyle yea dedim. Alışırsın.
Çok güzel gidiyor haco dedi, öyle valla dedim en güzel evreler, evet dedi.
Bence en güzeli o başlarken ki kısım dedim, hani minik flörtöz haller, uçuşmalar(eser miktarda bihter tozu), minik laf atmalar, kıskançlıklar, sahiplenmeler..

-Öpüşme dedi. En güzeli o evreler sonrası klişe
-Hayır gerizekalı öpüşme değil, her şey öpüşmeye doğru giden o ara ve öpüşmeden önceki 20 sn. ye kadar geçen zaman. İlk öpücük mutluluk skalasındaki yeri 4.
-seviyomm ben de seviyomm dedi.
-tey allam
-öptükten sonra çöpe at, mundar  oldu zaten, öptün artık
-oha
- olm biz zaten bir sonraki leveldayız, üstelik sıkılmadım.(sıkılmadım dediğinde aslında sıkılmıştı)
-abi bitecek o iş, sorry

Leyla var, onunla tanışacaksın.( Leyla diye birini tanımıyoruz ikimizde, kahine bağlamasyon)
Abi senin tarzın olmayan bir kadın, çok değişik, çok seveceksin, kırmızı elbise giyecek, kıskanacaksın ama söyleyemeceksin, boyu boyuna yakın yerden yüksekliği çok yüksek, saçları uzun kirpikleri rüzgar efekti yapabiliyor. Çocuğu yok.
-abi tanışalım hemen, aramaya çıkalım, deli gibi gaza basmak istiyorum onun yanında olmak için.
-kemerini tak/malısın(geçenlerde motorla kaza yaptı, kızgınım)

Atlas: 1.91 boyunda, lisans mezunu, tayma kapak olmuş, inşaat sektörüne köpek olmuş. Bu yavruya sıcak bir yuva arıyoruz.

Neyse aradan biraz zaman geçti, kız cırlamaya başlamış, konuşurlarken biz aslında ayrılmalıyıza gelmiş konu. Aslında ayrılacaktık dün neredeyse dedi, onu biliyoruz kızı ağlatma dedim, ağlayacak dedi, ok uzatma o zaman dedim. Bayramda Kaş'a gidiyoruz dönüşte ayrılırız, siz de gelsenize dedi. Biletleri iptal edemiyormuş, oteli de ayarlamış... No comment No yargı

Ben dememiş miydim? Ayrılacaklar dememiş miydim? 


Bir aşk bitecekse bitecektir dedim, gerçi onlar aşık da değildi.

Bonus

P.s: yine yanıltmadı, az önce aldığım bilgiye dayanarak söyleyebilirim ilişki sorguluyor gery


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder