İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

3 Mart 2014 Pazartesi

Mordor günlükleri

Beethoven symphony No 7 evet loop modu compüter.Mordor'dayım, urukhailarla birlikte. Önümüzdeki ay eğitim alacaklar level atlayacaklar. Alayı mühendis olan bu uruk ahalisi özünde iyi, ama bir 4'lü grup var benim için çok özel. İçlerinden biri sinsi, hatta lotr'da grima solucandil'i hatırlarsınız enerjisi tıpkı o. Uzun süredir birinden tiksinmemiştim, tam bir şark kurnazı, münasebetsiz. Zaten kişisel planlarım yıkıldı diye moralim bozuk bi' de bu embesili çekemeyeceğim. Saçma sapan sorular soruyor, yöneticinin gözüne girmek için mülakat formundaki notları değiştiriyor, what a Moron. Yetkinlikten bi haber, özünde iyi bir mühendis hobi olarak neyse ya, moralimi daha da bozmak istemiyorum.


Uzun saç komik adam, ben uzun saç severim zaten, tatilde gezdiği yerlerin fotoğraflarını gösteriyor bak Coco'cum burası Karadeniz, bak Coco'cum burası 73 şelaleler, arada bir selfie fotosu var hiç girmiyoruz selfie geyiğine gerenk yok, ona gerçekten saygı duyuyorum, etiketlememi isterseniz mühendis, direktör, efsane, iletişim konusunda master degree(hıı çook)?ODTÜlü one, çok hoş bir yüzüğü var üzerinde semboller olan, mülakatlar sırasında beğendiği aday sorulara cevap veremediğinde morali bozuluyor, Tarçın "ona geri bildirim ver, çok açıktır" demişti, bunu söyledim ve gerçekten açık, değişik bir enerjisi var çevresindeki hemen herkesi Mordor'da gitme konusunda yönlendirebilmiş, işin komik tarafı insanlarda Mordor konusunda bir arzu uyandırabiliyor. Aynı zamanda bir işkolik. Her mülakat sonrasında geldiğim için teşekkür ediyor, asıl ben tenk yu diyorum. 


Belki de bugüne kadar hakiki manyaklarla çalıştığım için normale yakın olması gereken karakterler daha sempatik mi geliyordu? Yo hayır uzun saç farklı.

4 gün Mordor, odamın kapısında ismim yazmasa çekilmez, ayrıca yemekler şahane, ilginç yöresel tatlılarda geliyor ben gittiğimde çikolatamı hazırda bekletiyorlar, uzun saç ile araba yolculuğuna çıkacağız, kendisi bir hız tutkunu, idari işlere bol bol ceza geliyor, evet sabırsızlıkla bekliyorum.

Sonra ben de ona yaptığım resimleri gösteriyorum, hayran kalıyor(o öyle dedi) ben bunu bir yetenek olarak görmüyorum, tarçın'ın ise düşünceleri uzun saç ile aynı.

Çevrenizde enerjinizi emen insanların olmaması harikulade, herkes birbirini yukarı çekiyor, yeni bir şeyler öğrenmek, hikayeler dinlemek... Tanrım yine burnuma kadar romantizm ve pastoralliğe boğuldum. Suzi, clara'yı gördün mü?

ince ince bir kar yağar şu Mordor un üstüne 
Neden felek inanmıyor
gariplerin sözüne
yandım yandım bana of of
etme ağam nolur nolur

adam mı ölür? toprak verince
hayat sevince nolur N'olur N'olur N'olur nolurrrrrrrrrr dırın dırın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder