İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

13 Mart 2014 Perşembe

Kaçarak uzaklaşmak

 Ruh halim


+Sıkılmayacak mısın? Ne yapacaksın 1 hafta? diye sordu.

-Hayır dedim, bu kez deneysel takılacağım. Irish pub'a gideceğim, mağazalarda fink atacağım, meraba! Ben İstanbulluyum yaşadığınız bu şehir what a lovely bir yer ne kadar ucuz kebaplar şahane burada midye bulabilir miyim? deyip salağa yatacağım..

Aeh evet, önümüzdeki hafta şehri terk ediyorum, ona iyi bakın( latent gerizekalı taklidi yaptım)

Akşam Izy ile buluşuyorum, yarın için program yaptık sonra değiştirdi, kıramıyorum işte, kredibilite mevzusu, sesin çıkmıyor dedi, sesimi kestiler dedim, gidelim ve de long island eşliğinde bir hasar tespiti yapsın, en nihayetinde oğlak ve bana sahip çıkabilecek yegane kişilerden. Telefonda birkaç şey anlattım ve özünde polyanna olan Izy bana uzun süreden sonra ilk kez ciddi tonunu kullandı. Portakal kabuğu dişleyesim var!!!

*yazının fon müziği hayat öpücüğü! U know bi' bu, bi' erdem kınay #loop

Bok gibi bir toplantı yaptım dün, kolay kolay sinirlenmeyen ben, arhhh yeter beah sokarım ikanıza da size de bir hale geldim. Tanrı'ya şükürler olsun ki kaçırdığım 2 eğitimin telafisi olacak, yok ya hormonlarım yine takla attı kadın yine soracak minnoş minnoş Noldu mevsimsel değişim mi yoksa yine çok mu üzüldünüz diye...yetmiyor gibi zirve gününe toplantı koydular yine ibiş gibi, kalben katılacağım.

Salaklığa tahammülüm yok ve ayküm bazı günler düşüyor burada. 
Çocuklar akşamlarım çok renkli bu aralar her gün başka konu.

Önümüzdeki haftaya aday yığdım, ülkenin en nadide bünyeleri ile tanışıp fark yaratacağım, en ufak boşluk bırakmadım, diğer haftaya da 2 eğitim sıkıştırıldı, ardından yine bir seyahat bak gördün mü Mart ayı bitti. Ha bu arada yine iyileşmeden komalık hale gelebilirim. Daisy son gün kariyer günü çıkışı bana katılabilir en azından katlanılabilir bir sohbet ve yemek okazyonu yapar oradan gecelere akarız. Haftasonu için hain planlar yaptım lisans zamanından atraksiyonlara gireceğim.

Unuttum, bu sabah yani gece rüyamda cami gördüm hafız, olay şöyle cami inşaat halinde ilginçtir mimari stilini beğeniyorum, imkansız olmasına rağmen hem kubbesi hem minaresi hem de duvarı yarım ve dışı tamamlanmış pandantif falan yarısı var yarısı yok ne iş, fil dişi renginde adı da kudüs, arz ederim. Rüya yorumu bilen varsa rica ediyorum yorum yapsın.

Klasik Perşembe, sevmiyorum, uykum var, suratım asık, hala öksürüyorum, ofise geliyorum, masamda bir godiva, kobol aşkına, beni seven birileri var yaşasın! Kahvaltıda karışık omlet yiyorum mantar da koymuşlar oooo sabah sabah şahane oldu, starbucks'ta gidip kahve alıyorum, evet yine huysuzum 2 hafta 2 kez üst üste! İçtiğim şey şuymuş: white chocolate mocha artı origin kahve(daha hafif olması için) ayrıca krema bi de non fat bir de ahududu şurubu, hııııı çoğoş oldu. Önce soğuması için yarım saat bekledim sonra içmeye başladım.

Grima kılıklı iş yaptığım eleman sabah mail atmış, bir gerizekalıya anlatır gibi açıklama yaptım, anladı mı bilemiyorum, bence beni zorlayacak yakın zamanda.


Ruh halim: Böyle tartışırken yüzüne punctuated equilibrium deyip çene hareketiyle bitirmek istiyorum(yow yow gangsta's paradise gibi hani çeneyi 15 derece yukarı kaldırıp it gibi bakıyorsun ya öyle işte)


Iliski durumu: evrim yoktur geçiren günahkardır

Üzgünüm bro kız gidiyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder