İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

8 Kasım 2013 Cuma

Mekanın cennet olsun Coco



Çok iyi insandım ben ya, yani o kadar da kötü sayılmazdım sanki, zararım kendimeydi, ne zaman öldüm, nasıl öldümse artık.

En son hatırladıklarımı yazayım bari;

Sabah uyandım, çok yorgunum kaslarım ağrıyor, rüyalarımın saçmalık seviyesi normal, saçlarım çok uzun kezban gibi o nedenle hep ev topuzu.

Kahvaltı yaptım, içeriğini anlatmama gerek yok, ıspanaklı şahane bir börek vardı, ona ıspanaklı börek yapın. Olm olay tereyağında imiş, ciddiyim bak.


Benim favorim kıymalı börek ağalar, kahvaltı gerçekten önemli, kahvaltınız ne kadar zengin olursa o kadar iyi, oy geçmişe bakıyorum da ne şahane kahvaltılar yapmıştık ben ölmeden önce. Kahvaltı yapıp bu kadar eğlenen başka insanlar da vardır diye düşünüyorum tam böyle krallara ve prenseslere layık kahvaltılar, bir festival, bir şölen, bir kendinden geçme o kadar ki tuzlu bir şeyler yiyip sonra reçel yiyip sonra tekrar gözleme falan yeme, bir Kayseri sucuğu olsun, yumurtalı patates yanında biberli sosis, olmadı krep, çikolatalı muzlu tost, sonra fırından çıkmış ılık ev yapımı kek böyle bol cevizli mmmmm mmmm yanında böğürtlen suyu, olmadı yeşil çay, süt...Neyse sonra ıvır zıvır bir işimi halledip çok önemli bir dergi okuyordum ki bir mesaj geldi telefona sallamadım, ne kadar önemli olabilir ki? Ya 300 gömleği 36 tl'ye kuru temizleyecek bir reklam ya da network'ten 2000 tl'lik alışveriş yaparsam ipad kazanacağımı söyleyen başka bir saçmalık olacaktı. Bugünlerde kimse "seni seviyorum" diye mesaj atmıyordur herhalde, kaldı mı o insanlardan? Hayır günaydın falan çoktan geçtim, olaylar olaylar.


Sonra biraz kitap okudum, sonra telefonla konuştum Mina aradı, kendisi ilaç sektöründe iş değiştirme kararı vardı çok farklı bir alana geçiyor: kozmetik! Son 1 haftadır yoğun bilgi paylaşıyor,kayınvalidesi iyiymiş,  evlilik nedeni ile kilo almış, ik mülakatı varmış, envanteri yanlış doldurmuş, acaba bu işi değiştirse miymiş, en son önceki gün aradı ve teklifi kabul ettiğini söyledi, insanın yeni işini haber vereceği arkadaşları olmalı elbet, bugün diplomasını kaybettiğini söyledi, taşınma sırasında gümlemiş, fak! 
Yeni işe başlarken hazırlamanız gereken evraklar oluyor hacı lütfen önemli evraklarınızı hatırlayabileceğiniz yerlerde saklayın.

Sosyal medyada gezindim, sonra mesaj kutusunu gördüm bakayım dedim, banka, banka, banka, GSM mesajı, ykm, network, sağlık Bakanı o ne ya, ve en nihayetinde ölüm ilanım, oha nasıl ya, gençliğimin baharında daha ergenliğini bitirmeden, yeni ergenlik 33 falan diyorlar biliyorsunuz. Çok acı çektim mi acaba, yani öbür taraftaysam falan size haberim var her şey aynı? Bir nevi purgatory falan durumu yaşıyorsam da vampir falan yok, başka ruhlar da görmüyorum. 

Ne yapacağım şimdi? Acaba cenaze törenim nasıldı, arkamdan ne dediler, sosyal medya hesaplarında gitti de gelmedi anam buna ne çare ya da vah vah gerçekten çok üzüldük falan dediler mi? Organlarımdan iç organ ya, sadece karaciğerim ve böbreğimi bağışlamıştım inşallah diğerlerini de almamışlardır, her yerim yerimde gözüküyor, beynimi de bilime bağışlayasım vardı, ne güzel beynim vardı lan az kullanılmış, az düşünen, pırıl pırıl.
Alkışlarla ışığa dönüştüm mü acaba bak oralar hep bulanık hafif bir amnezi durumu var, hay Allah ya yapacak çok şeyim vardı, daha bir sürü kalp kıracaktım, çiçek olacaktım, çikolata bükecektim, mantı yiyecektim, yeni yerler gezecektim, kanaat önderi falan olacaktım, laf sokacaktım, katılmam gereken kariyer günü vardı, yemeği yakacaktım, attan düşüp boyunluk takacaktım, bronzlaşacaktım, hayatım boyunca balık temizlemeyecektim, şarap bağım olacaktı emekli olduğumda ya, saçlarım beyazlayacaktı, İtalya'da evlenecektim, yeni yeni insanlar tanıyacaktım, yeni bir şey geliştirecektim, heykelcilik falan yapacaktım;

Japon askeri isimli çalışmam olacaktı



Poffff neyse hiçbir şey yapmamış da değilim aslına bakarsan yine de eğlenceli bir hayatım oldu. Çok güldüm çok eğlendim, çok ağlattılar,  çok dinledim, çok anlattım, kahkahalarım kulakları çınlattı. Vadesi gelen gidiyor kardeş, n'pıcaksın, ayyy solucanlar mirasçım mı oldu(shakespear olmasın ecel fatihin solucanlar mirasçın/ gidiyorum bari şeklimi yapayım), ay mezarlık gülleri süsenler falan, kötü bir mutfak mermerinden yapılma bir mezar taşım mı var, biraz üzerine sim falan serpin lütfen. Rivayete göre bazı dolunaylarda  ve tahta çıktığım günlerde mezarıma ışıklar yağıyormuş.

Azot döngüsüne, 3'lere 5'lere 7'lere karışan iyi gün dostu, ışıltılı deliniz, İK Prensesiniz,

Coco

P.S. O artık bir melek yavrum vs. Cehennem zebanisi 


Temsili bir cenaze töreni falan mı yapsak? Valla yorum yapmak falan isterseniz buyrun, tutmayayım ben sizi. Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?

İlişki durumu: Eller kadir kıymet bilmiyor anne 

Ruh hali: RUHSAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder