İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

22 Kasım 2013 Cuma

Pinokyo birazdan burnum uzayacak derse ne olur blog?

Her şey o kadar yolunda ve iyi gidiyor ki... Yalan söylediği için burnu uzayan pinokyo doğruyu söylediğinde ama burnu uzayacaksa birazdan o zaman bu paradoksa gider mi? Yani her şey yolunda mı?

Sevgili günlük;

Yine muhteşem bir sabah, ağrılarım devam ediyor, insanlıktan çıkmış vaziyetteyim. Yorganı kafama kadar çekip hiçbir şey yapmadan malak gibi yatmak istiyorum. 
Yarın kuzenim evleniyor rahmetli halamın 7. ve son oğlu, çok da umrumda bir bilsen, hala yadigarı diye gitmek zorundayım. Yataktan kalkacak halim yok:/ 

Yine rahmetli babaannemin hayatta kalan ve babaaanne dediğim diğer 6 kız kardeşini görmek beraberinde öpüşmek ve de sohbet etmek zorunda kalabilirim. Babanecim nasılsınız? Ya siz babanecim, evet babane, ikiz babanelerim de var benim çocukken manyak olmuştum, ikiz olduklarını bilmiyordum ve 5 dakika ara ile farklı kıyafetler ile görüyordum şu aventür filmlerdeki komikli saçma sahneler gibi...hı hı tabii o arada bayılarak şahane bir iş çıkartmazsam mesela babane selamlama ile 2 saatimi geçirebilirim. Bu gece olacak kına gecesinden bahsetmiyorum bile, hayır bana mı evleniyorsunuz, ne kına gecesi ya bana ne ya bana ne.

Malum geçenlerde gelen bir cuma mesajı ile mekanım cennet olmuştu, sonrasında Viktor'un stalkerı yine mesaj attı, mesajımı okumadığımı görüyorum falan diye başlamış, ya sabır dedim, bu herhalde aynı tarzda devam edecek. Hayatımda çok büyük değişiklikler olmadı, size sosyal medya hesaplarında nasıl temizlik yapılır'ı anlatmayacağım. 
Aynı gün 3 ayrı danışmanlık firması aradı, biri ile ücret pazarlığına daldık esneyemez misiniz? sorusu ile geldi esnerim tabi dedim biraz daha konuşursak esnemekten daha da yaşlanacağım. Ücret beklentimi sordu hadi size sembolik bir şey söyleyeyim, 6000 dedim, bu bittabi psikolojik alt sınır dedim, brüt mü dedi yok artık tabii ki avro ve net dedim, üzerini lembas ile tamamlayacaklarmış, cüce altını olsa daha iyi olurdu sanki.
Yahu 1 yıl önce bu zamanlar yine görüşmüşüz, cv elinde, notlar elinde, hem bankanın ismini paylaşmıyorsun hem de daha fazla esneyemez misin? Ya esnerim tabii minnoş, pilates yapıyorum ben olaylar olaylar. Ücret pazarlığı önemli, elinizi korkak alıştırmayın, ağanın eli tutulmaz değil, yıl sona eriyor, yeni işinize 12. ay itibari ile başladığınızda revize edilen rakam talep etmiş olun. Bak, benim eski ekip arkadaşıma yaptıkları teklifi 4 ay sonra tekrar yaptılar, çünkü iş tekliflerinde sundukları rakkam( bunu dalga geçmek için yazdığımı biliyorsun) aday tarafından beğenilmedi 4 ay sonra seve seve o güncelleme yapıldı, o artık yeni işinde daha mutlu. Ücret anketleri falan var bakın işte onlara ne kadar ediyorsunuz hacı? Olayınız ne?

İşte günlük yine dünyayı kurtarmadan geçen bir gün daha. Ha süper Salak şarkı söylüyorum bu ilaçlar şahane falan, dünya artık bambaşka bir yer.

Sen naber ya? Kulakların oynuyor mu?

Aldık gidiyoz kızınızı it yalasın yüzünüzü.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder