İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

11 Kasım 2013 Pazartesi

Oh dear Pazartesi

Günaydın, mutlu bir Pazartesi ve şahane bir hafta diliyorum sizlere. Uyandım, evde adı Nihayet olan bir kadın var :) ahahah düşünsenize zırt pırt nihayet! Sonunda! diyen ben en sonunda adı Nihayet olan bir kadınla tanıştım. Nihayet(YALNIZLIĞIM YOLLARINAAAAA PUSU KURMUŞ BEKLEMEKTEEEE DIYE ŞARKISI BILE VAR)biraz geveze bir kadın onu dinleyecek halim yok, evde Nihayet olmasının en iyi yanı temizlik yapmasının dışında size küçük Kayseri mantıları, minik sarmalar, içli köfteler yapabilmesi, malum âliniz içli köfte falan yaptım deli işi olduğunu düşünüyorum, evet yapabiliyorum hayır uzun bir süre daha yapmam mantı, su böreği bunlar önemli şeyler, mülakatta mantı nasıl yapılır diyen yöneticiler var. Evet var, evet sordular ve evet sabırla cevap verdim sonra bir Kandinsky tablosu yorumlayıp Dali anlatmışlığım da vardır.

En son geçenlerde satış ekiplerine neden eğitim verilmesi gerek konulu bir tirad attım, karşımdaki şahane yönetici satışı organizasyonun her şeyi görüyordu, oh my god, honey you r so cute demek istedim kendisine. Tabii ki hepiniz önemlisiniz hepiniz çok değerlisiniz, keşke satış bütün evrene yayılsa.

Yılda bir kez çirkeflik boyutunda taraftar olduğum gecelerden birinden sonra şahane bir Pazartesi'ye uyanmak, biraz baş ağrısı, bir de laf yedim bunun yüzünden iyi mi? O yüzden; Sor bakalım futbolu sevmediği halde birlikte skor tahmini yaptığı biri var mıymış!? Tip. Skor tahmini tuttuğunda ben kazandım ödül nedir diye sorunca öpücük demişliğim vardır. Anlamazlar, üzerler seni, gel gel buna anlat, bak bu da külahım...

Taraf olmayan bertaraf olur.

Bir liderin peşinden gidemeyen, ortak bir paydada buluşamayan insanların hali ne zordur, bir takımın fanatiği olmak, bir rock grubuna gönülden bağlı olmak, bir siyasi parti için sosyal takvimini güncellemek, çalıştığın şirketin web sayfasını beğenmek,  hayranlık vb. işte bunlar hep aidiyet duygusu. Benim olayım ise aşırı sıkılganlık, thorvari another one dediğim oluyor. 



Neyse, Venüs ve Ay oğlak dönencesine girmiş, güzel şeyler olacakmış, yine şahane bir şekilde uzaklara dalıp beklediğim bir hafta olacak. 

Umuyorum conflictlerinizi çözüp cırcır olduğunuz bir hafta sizi bekliyordur.

Ya bak hep abidik gubidik şeylerden arayıp bulunmuşum(blog anahtar sözcükler falan)

Mülakatın çok kötü geçmesi
Plaza jargonu
Ciguli arayan kadınlar
İşyeri isimleri ne olabilir
Aşkıma doğum günü mektubu
İşten ayrılma nedenleri
Xxxcnm
Hayırlı cumalar
İşten ayrılma nedenleri hani bir kere yazınca anlamamışsınızdır
Bu girsin sana
Tanrıcık parçacığı( abecik göbecik Cococuk)
Twitter da dm den yürümek ne demek
Sevgili için bir şeyler yazmak

İlişki durumu: Ona bimilyoncudan çay bardağı alın, tasarım rakı kadehi yerine tercih edecektir, hafifçe gülümser, dudağının kenarı kıvrılır. Belki ikinizde mutlu olursunuz. Basit iyidir.

Ruh hali: Anlamadığım şey ona nasıl böyle şeyler söyleyebileceğimi düşünür? Gerçekten, ibo'nun nankör kedi şarkısı eşliğinde yazıyorum bu yazıyı.

Koruyucu aile yanında büyümüş zavallı küçüğünüz,

Coco


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder