İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Ekim 2013 Salı

Coco'yu üzecekler Matmazel

İhtiyacım olan bu olmasa da şehirlerarası makul bir hızda geri dönüyorduk 80 kmcik daha hızımızı arttırırsak çok mutlu olacaktım.
havaalanına yaklaşırken cold play-fix you çalmaya başladı. Bir uçak inişe geçmişti morhipo'nun yanından geçiyordum. Chris Martin bu şarkıyı gwyneth paltrow'un babası ölünce zor dönemler yaşaması ardından yazmış, o nedenle farklı etkiler beni. Sanırım bunu bir tür kahramanlık olarak görüyorum.

Hayatınızdaki önemli biri için çabalamak, onu tamir etmek için uğraşmak( tamamen şarkı ile ilgili bir durum/ yoksa hiçbirimiz super Mario değiliz bir şeyleri tamir edelim) onun için üzülmek ya da elinden bir şey gelmemesi, yetersiz ve de mutsuz hissetmek...hepimizin yetenekleri limitli ne yazık ki.

Bir noktadan sonra neyim ben elektrik süpürgesi mi diye sorabilirsin kendine.

Kendime not: keep calm and don't be emotional tampon 
Bu beraberinde rebound love olayını getirir ki aman yavaş aheste

Lucas artık yok mu Coco?

Liya sordu bu soruyu sosyal medyadan fark etmiş bir şeylerin değiştiğini dm'den yürüdü.

Galiba dedim.

Ve o an her şey daha da somutlaştı, Lucas artık yoktu, yani tabii ki vardı şükürler olsun yaşıyor ama ne yazık ki bitti. Her güzel şey çabuk biter değil mi weirdolar. Biz toparlayamıyoruz.

Süper kahramanını kaybetmek kötü oluyor, onun seni bırakıp gitmesi. Süperhirolar süperhirolara ashes to ashes, dust to dust...

Hımmm şule'nin uygar'ın arkasından durum değerlendirmesi yaptığı bir haldeyim, "yani her ilişkide  böyle şeyler yaşanır, yani bu problem değil ama önemli uyuşmazlıklar var aramızda..." Evet ruh halim bu olsun.


People are strange çalmaya başladı, acım büyük.

Süper kahramanlar da ağlar. Sanırım tam olarak bu Being Lucas.



B.L.

Coco


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder