İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

25 Ekim 2013 Cuma

Zaaf noktası

Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese?

Çok ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki bir ruh halindeyim, Mirkelam'dan kırık gitarlı şarkıyı dinliyorum, uykum yok, iyi geceler diyerek suratıma kapanmış bir gece.

Ve yine çocuk olmak ve yine çamur fırlatmak sonra ayağına basıp arkamı dönüp gitmek istiyorum yetmiyor bir de dil çıkarmak istiyorum, sonra tombikto parmağımı sallıyorum boyuma bakmadan "görürsün sen". Sanki çocukluktan beri tanıyormuşuz gibi...

Nasıl seslenirsin diye sordu, canım derim dedim, sevgilim, ruhum(o dönem Şubat dizisini takip ediyordum) hayatım derim ben dedi, sonra efendim hayatım yazdı, gözlerimi kırpıştırmaya başladım, şaşkınlık içerisindeydim, bana hayatım mı dedi? Swh

Belki sonbaharda bir o yana bir bu yana salınan kırmızıya dönmüş bir yaprak ya da güneşli bir günde narin kanatları ile süzülen kelebek bu tür bir sakinlik onunla yaşadığım, overdose melankoli sonbahara özel. 

Çok özlemek kötü biri, yanlış anlaşılmak kötü biri, anladığını sanmak ama beni hiç anlayamamak kötü biri, hepimiz gideriz bir yerlere, kaybol ama çok kaybolma yazdım sanki fangorn'da kayboldu sanki Mordor'da başına bir şey geldi, sinirlenince gitmek en sevdiğim Uzak Doğu sporu.

Bence beni kahramanlık yapmak zorunda bırakmamalı, hafızamı ele alma şekli gülünç.

Biraz Rilke;

kim olduğumu ne bilirlerdi?
korkunç zordu beni sevmek; ve ben,
buna yalnız biri'nin gücü yeteceğini
seziyordum. ama, o, biri,istemiyordu henüz.



Once upon a time, a long time ago

-Ya sana aşık olursam?
-...(içses: bana aşık ol)

İlişki durumu: yok hiçbir şey yazılmamış, yok daha rahatmışım, yok yani.
Ruh hali: pek şuursuz pek minnoş alesta tramola diye bir şey bile hatırlıyorum ben!

Ben gidersem çok güzel giderim Coco'su.

Gece olmuş 3 gidip yürüsem mi biraz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder