İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

9 Ekim 2013 Çarşamba

En son ne için savaştın?


Neyi başardın en son?
Hedefin neydi?
Ne elde ettin? Neyi aldın? Babayı mı?

Hepimizin zor zamanları olur, nasıl ağrı eşikleri insandan insana farklı oluyorsa/kimi ameliyatını canlı izlerken regl sancısında yere yapışıyorsa /bakış açıları, algılama biçimleri, başarı kriteri ya da konumladığı yerler değişiklik gösterebiliyor(cidden çok gerizekalı cümleler kuruyorum ben ya).

Benim için savaşan biri olmadı hayatımda, dolayısıyla kendi kendimin kahramanı olmayı öğrendim. Hayatıma Kahraman olarak girenlerden bazıları ne yazık ki arka bahçede sıralanan sonsuzlukta yerlerini aldılar.

Büyüyünce kraliçe olacağım, ama şimdilik ika prensesiyim



Kimseyi rol model alamadım mesela, baskın da bir kişiliğim var sayılır, benim olan şey benimdir ay bi de denyo gibi sahiplenirim.

Ne için savaşıyorsun?
Ne seni mutlu eder?
Hayatında kendine dair neyin farkındasın?

Sonbahar kötü geldi aslına bakarsanız, sarı bir Eylül yaşadım, zaten öncesinde kahverengiye yakın bir Ağustos geçirmiştim. Astrologlara göre 19 Ekim sonrası acayip şeyler bekliyor hepimizi, satürn geri gider Venüs yana kayar yengeç dönencesi ay burcunda aman kıçı başı oynamasın, Ekim gibi bir Ekim istiyorum. Malumunuz Anka olarak geri döneceğim planım bu, Coco 1.3 evrilerek geleceğim ve i'm back in town diyeceğim.

Özgüveni yüksek, oldukça şımarık istediğini alan bir çocuğum ben, sabrım eh işte denecek düzeyde. Yeni bir oyuncak bulup oynamam gerek ya da yeni bir ilgi alanı ya da yeni bir bi'şey. Kafam oldukça karışık bu ara yetmezmiş gibi odaklanma sorunu yaşıyorum b12'mmi bitti d vitaminimmi eksik ya da acaba ölüyor muyum? Empati kurmaktan ya da zeligvari bir kopyalama mı söz konusu? Kafam cidden bir amanos dağları olmadı gülek boğazı ya da fiyord tipi bir sahil gibi, zonk zonk bir halde hatta geçenlerde bir 10 gün yazmaya ara verdim, sağolsun kimse fark etmedi( şaka, mesajlarınız için teşekkürler siz olmasaydınız geri mi dönerdim ben?). Bir tür inandırma sorunu yaşadım da.

Hah bu arada news bayadır #infopik teyim ben ama yazılar yoktu, aslında vardı da Erman insanı silmiş yanlışlıkla, yakında oradaki yazılarda buluşalım şekerim.


Dur gideyim de evrene enerji göndereyim de mandal, leğen, ibrik, necefli maşrapa, huzur, anlayış, aşk, sevgili, araba, aypon 8 filan alayım. Eyyyy evrenin yüce mimarı görüyorsun şapşahane bir insanım, bazen sakarım, çoğu zaman boşboğazım kilo da verdim, uslu bir çocuktum bu ara lütfen beni sahiplenecek ve sevecek birini yolla, full ilgi full animasyon sıkıldım ben ya da midye dolma olmadı pizza falan gönder, offfff çikolatalı pasta ya da saçma sapan bir şey de olur yeter ki eğleneyim. 

Geldiysen 3 kere 5 kere tıkla( bunu yazarken duvardaki çerçeve düştü saat 00:13 sizce bu normal mi? Korkmalı mıyım? Evde kimse de yok, acaba polisi mi arasam?)

Bir kelime daha etme, inanırım, valla..

İnsanın içi ağrır mı? Ağrıyormuş işte


Bir flörtümüzün daha sonuna geldik.




Günaydın, gittim ben.


İlişki durumu: Sor bakalım, yanlışlıkla Coco dediği birisi var mıymış? (Tabii ki yok)
Ruh hali:  buzdolabı gibi bir insanım.




Parlamam gerek benim.

Shine on you crazy diamond eşliğinde,

Not yours, 

Coco 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder