İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Ekim 2013 Perşembe

İç huzur, Sevgi, Mutluluk, Aydınlanma




Son günlerde huzuru bulmak adına değişik değişik şeyler deniyorum, vaz vuz yemekler yiyorum, yoga yapıyorum hare mırışma kırişna hare hare hare/ yoga falan yapmıyorum böyle bir hareket var mı bilmiyorum bile, allam bu Perşembe bitsin rica ediyorum.

Geçen gece uyur gezer olup kendimi kapının dışında bulduğumu anlatım mı size? Ve bunu sarkom hastası olan ve kemoterapi tedavisi gören bir ahbabımızı ziyarette gittiğim yerde bulunan hiç tanımadığım bir kadının bana kahve falı bakarak evet evet duydunuz gerçekten böyle oldu sen yazı falan mı yazıyorsun, bi de şöyle böyle olmuş demesiyle hatta uyur gezer misin diye sormasıyla 3,5 attığımı anlatmadım mı? Biraz rahatla, biraz kafanı boşalt, biraz meyve ye dediğini biliyor muydunuz? Evet ben de bilime inanıyorum ilim İrfan bunlar önemli şeyler, atomların şahane dünyası ama kadın çok acayip şeyler söyledi, yüzümü okudu diyemem bak. Kahinleri herkes sever. :p

Bu içsel yolculuğumda su sesi, orman sesi, eşek anırtısı, arı vızıltısı, bol bol hiphop dinliyorum bi' de şarkı  söylüyorum si alayım.

Huzur basenlerimde toplanmış, sanıyorum aydınlandım galiba kesin.

Egzersiz yapıyor musunuz monşer? Sağlam kafa sağlam dizde bulunur biliyorsunuz, oksijen falan iyidir bak. Lütfen düzenli kontrollerinizi yaptırın bak, hasta olmayın, ben de yaptırsam fena olmaz, ölürsem çok üzülürsünüz bak, siz var ya beni çok özlersiniz!

İlişki durumu: Bana maymun dedin çünkü bana aşıksın.

Coco





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder