İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

1 Aralık 2013 Pazar

Son işinizden neden ayrıldınız?

Dar geliyordu, spor yapmak istemedim. Yani diyor ki benim yeteneklerim bu şirkete çok bile! Also, kısıtlıyordu beni, ileriye dönük hedeflerim vardı, hani benim gençliğim anne?



Etrafta insanlar görüyorum, 30 yaşındayım daha yönetici olamadım diye mızırdanıyorlar, ya minnoş daha önce de konuştuk bunu, herkese yetecek kadar pozisyon yok, ayrıca herkes yönetici olacak diye bir kaide yok ve lütfen kendini değerlendirir misin? Really? Kafan hazır da ruhun hazır mı?( size Banu Çakar taklidi yaptım) #liderlikruhu :) bakalım kişisel markan yönetici olmaya hazır mı? ( size Salih Tahir taklidi yaptım şimdi de) #içselmarka daha fazla ilerletemiyorum, sümük forever iq 7,5 bugün.

Belki ikinci adamsın, belki destek ya da danışmanlık tarafında daha iyisin? Who knows? Tabiisi İK knows. İnsan yönetmek patates yönetmeye benzemez, karınca çiftliği yönetmeye benzemez. Küstüm çiçeği vardır bilir misin? Böyle dokunursun yapraklar slowmotion kapanmaya başlar hah işte aynen öyle küsen insanlar var, bir de vay cen yöneteceksin yani, ayrı bir yetenek ister.

Terfi almak, yükselmek, gelişmek her çalışanın hakkı, neden olmasın. Hepinizi kapsayacak uydurma ünvanlar yaratarak ücrette değişim yapmaksızın yetki falan verebiliriz, hatta tek kişilik departmanda müdür falan olursun hatta asistanın olmaz kağıt işleri ile sen uğraşırsın, holalaleyyyy. Yaşanmıştır, detay veremeceğim çok da eski sayılmayan bir mesele.

Öğreti bazen bu hareketi gerektirir, hayat adil değil bunu sana kim söyledi, karma is a bitch :)




Bütün bu anlattıklarımın ışığında eklemek isterim ki yeni bir iş bulmadan ayrıldıysanız ik insanının sizi sıkıştıracak sorular sormasına hazırlıklı olun, baba parası yemiyorsanız, servetiniz yoksa, 2. bir kariyeriniz ya da geliriniz yok ise durup dururken işten çıkmıyorsunuzdur hacı, bunu anlamak için de gerizekalı sorular soruyor gözükebiliriz. O nedenle baban nabiyo??? Burada anlamaya çalıştığımız düşünme şekliniz, kararları alırken neyi göz önünde bulunduruyorsunuz, realist misiniz-duygusal mısınız, angut musunuz? 

Hepinizin yüksek zekalarınızdan ve duygusal yanlarınızdan öpüyorum.

Her zaman çok aklı başında kararlar veren süper kahramanınız,

Coco

P.S. Size İzmir'de bölge görüşmelerine katılacaksınız dediklerinde "İzmir bende kaşıntı yapıyor"diyerek iş teklifini reddettiğimi anlatmış mıydım? Aynısının Bursa versiyonu da mevcut gördüğünüz gibi hep mantıklı kararlar veriyorum. Kendi en iyi versiyonum, bu. 

İlişki durumu: Sevgilim olunca ona Oxford Profesörü ya da Yale Profesörü ceketi alacağım, böyle boynu uzun olduğu için yakışacak, lacivert ve toprak rengi kombinasyonu yapacağım. Çok yakışacak çok, bende yanında pijamalarımla gezineceğim Avm'de, evet.

Bu yazının fon müziği entarisi dım dım yar.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder