İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

16 Aralık 2012 Pazar

hastroloji

çocukken kafam karışıktı, yunan mitolojisi, tanrı kavramı, rumi

gazete okurken zaman içerisinde farklı taraflara kayıyor ilgi. ama anlamadığım şeylerden biri burç yorumları idi.
orta okuldaydım, yaz tatilinde anneanneye gitmediğim zamanlarda yazlıkta oluyordum. her zaman yanımda olacak bir valiz kitabım bulunuyordu. yazlıkta sahil kenarında yazlık amcaları ve teyzeleri ile pineklerken ve güneşlenirken yine gazete ekinden burç yorumlarına baktığımı hatırlıyorum.
ah sonra ayşe özgün ve rezzan kiraz günleri var. o dönem rise of yaşar nuri öztürk, ayşe özgün oprah stayla...
lise ve üniversite yoğun geçti pek takip etmedim.
sonra iş güç başladı, sabah ritüelleri, kahvaltı ve sonrasında mesai saati başlangıcına kadar gazete ve sözlükleri okuma. ve yine burçlar

bu noktada niobe denen köşe yazarı devreye giriyor. genelde rüya yorumu ve burç yorumu yazıyor. burç yorumlarının başına önce jüpiter sağa kaydı, satürn geriledi, venüs'ün kıçı başı oynuyor yazıp mutlu günlerrrrrrrrr şeklinde bitiriyor. habis habis yorumlar sonra burç yorumları bugün önemli kararlar vermeyin, sevdiklerinize çemkirmeyin, bugün kafanız karışabilir aman dikkat aheste gibi şeyler yazıyor. sonra ne beklersin o günden ama alternatifi var.

cnn iş astrolojisi, daha derli toplu yazıyor bu arkadaşlar, hem yan tarafta niyet tavşanı var, çekiyorsun hop tavşancıktan "yeni bir hobi edinmeye ne dersin?" sorusu geliyor tabii ataşehir'de bir yerde okçuluk kursu var onu düşünebilirim.

susan miller var bir de aman tanrım, plaza insanları arasında pek popüler. bir de nuray sayarı denen mor aşığı bir kadın, sonra gelsin secretlar gitsin powerlar.

şirketlerin yıldız haritaları çıkarılıyor, medyumlar ile görüşülüyor, derin mevzu yani anlayacağın.

iç enerjinizi kaybetmediğiniz sendromsuz pazartesi ve salılarda görüşmek dileği ile.


2 yorum:

  1. Susan Miller'ı okuyorum itiraf etmeliyim! Plaza ile uzak yakın ilgim yok sadece 16 gün plaza kadını olabildim. Yazında yer vermeni beklediğim bir konu vardı ki göremedim,üzüldüm.Flasbh Tv'nin efsane programı 'Rüyanız Hayrolsun' paralel evrende kaybolmuş bir teyze sabaha karşı 2-5 arası canlı yayında rüyaları yorumluyordu. Bu da bence hem Türk televizyon tarihi adına hem görünmez dostlarımızla iletişm adına insanlık için büyük bir adımdı.Neyse önemli bir konuydu bahsedesim geldi anlam aramayalım lütfen.
    Bu arada Aralık ayında Jupiter tek hakim gezegen, Boğa takım yıldızında parlıyor. Hadi iyisiniz Boğalar ;)

    YanıtlaSil
  2. ah, aslında rüyalar ve fallar ile devam edecektim, Yıllar süren eğitim, okuduğunuz onca kitap ve tüm entelektüel birikiminiz, Galatasaray-Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonları üzerine internette gireceğiniz ağız dalaşlarında en büyük yardımcılarınız olacaklar...diyor zaytung:)
    dün rüyamda ödül veriliyordu bana hayırlara gelsin?

    YanıtlaSil