İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

14 Temmuz 2013 Pazar

Eller de tombiktoymuş/ tombik eller


Çok kadın hiç kadındır oğlum yalnızlıktır bunun sonu

Ne güzel diyor teyoman dayı.

Ölüyorum, yani sürünüyorum, hatta harika avcı'nın söylediği Gülden karaböcek şarkısını söylüyorum o derece. 
Farenjit oldum bu hafta, tam o iyileşecek derken hallerim geldi.  Hacı komple aldırmak istiyorum yumurtalık sistemini o derece, sen günde 4 ağrı kesici içip hallerinin gelmesi ne demek biliyor musun? 
Genelde teyoman güzel bir gün ölmek içn ya da Yavuz çetin yaşamak istemem artık aranızda isimli şahane şarkılar fon müziği olur. Gereksiz bir sinirlilik hâli çalan zile söylenme, soru sorulunca taam taam yok bir şey demece, trip atma yaw heaaaaaa falan demeler havalarda uçuşur.

Zaten 1 haftadır burun tıkalı, yutkunurken boğazımda kumlar kayıyor gibi oluyor. 

Şu an ihtiyacım olan şey ==>benzodiazepin, hayır hiç kullanmadım ama içinde o harfi falan var ne kadar kötü olabilir ki?

Izy aradı dün, önce foursquare da kimler Kadıköy de diye yer bildirimi yaptı aha dedim birazdan arayıp çağıracak beni ama şapşahane bir bahanem var evden çıkmamam için. Derken telefon numaramı kaybetmiş messengerdan yazdı "numaran yok bende" ohhh dedim arayamayacak, olm ne kadar naifim:) tabisii istedi ve aradı. Naber bu sıkıcı Cumartesi günü evde misin dedi, yea dedim hastayım ben öhö öhö, olsun dedi çık dışarı bekliyorum seni baktım olmayacak ya moruk benim halam geldi=hallerim geldi= heyheylerim tepemde kartını oynadım. Aslına bakarsan durumun ciddiyetini bilir o, zira ortak bir arkadaşımız Amerika'dan geldi birkaç günlüğüne öyle komalık bir haldeyken kırmamak için gittim, deniz böceği ile kandırdılar beni ama Türk kahvesi kısmına zor dayandım, acil bir taksi tutup eve zor yetiştirdiler sonrasında o gün bugündür bulaşmazlar.

Neyse işte sabah kalktım baktım her yerim yerimde boğaz ağrım hafiflemiş ama hala ağrı kesiciye ihtiyacım var. 
Lucas burada onunla belki buluşuruz diye düşündüm çünkü birkaç gün önce konuştuk belki iyileşirsin falan dedi, bense durumun vahametini anlatamadım kendisine:) hastayım ben yeaaa dedim.
Sabah nasıl oldun diye sordu daha iyi dedim, ilaçlara devam( bu noktada ıssız adam Alper-Ada moduna geçiyorum hayır hiç iyi değilim bok gibiyim, termoforlar en iyi dostum oldu, tüm hafta ateşimi ölçüp durdum! Doktorlardan nefret ediyorum) Diyemedim ki :)
-İyi sayılırım antibiyotikler iyi geldi( hastalık normal seyrinde uçukladıktan sonra burun tıkanıklığı da geldi her yerim yerinde) o kadar da kötü değilim( hadi birşeyler yapalım)

Plan ne bugün dedim, kaçta dönüyorsun akşam?
Anlatamadım derdimi, plan ne bugün= kaçta yemeğe gidelim? di
8 ya da 9 dedi.
Piki, sını iyi iğlincilir ı zımın diyemedim tabi ki, beynimi açıp o soruyu anlamasını bekliyordum ya da gel dondurma yiyelim de sonra seni hastaneye kaldıralım falan desin.

Acayip çikolata yiyesim var ne bileyim kızarmış dondurma olmadı banana split en kötü fırından yeni çıkmış sıcak kek üzerine sürülmüş nutella yiyesim var. Kısacası açım, dün akşam yemeğim enerji içeceği ve 6 kajun fıstığı idi, bir kase yiyince cırcır olduğunu biliyorsun değil mi hahahahah . Ayrıca ertesi sabah eller ayaklar şişiyor. Şişiyor deyince aklıma geldi ya size hiç tombik ayak dediler mi böhühühühü. Ya tombik el?

Neyse geçtiğimiz gün muhteşemle yemekteydim, olaylar olaylar şahane bir tatil planlamış onu anlattı, ve de gitti bu arada:) yemeği yedik laflıyoruz yine departman dedikoduları falan eşi hamile ayakları bizim Pelin'in ayakları gibi oldu dedi! Oha ! Pelin mi!!! Pelin'in ayakları fil ayakları midas'ın kulakları eşek kulakları pelininkiler jumbo kulağı o derece. Umarım bunu mrs. Muhteşem'e söyleniyorsun dedim, hayır zaten beklemem öyle şeyler söylemez kendisi ama nedense emin olmak istedim. Zaten o sabah farenjit olduğumu anlamıştım ve çok hassastım, kafamda bir zonklama ile... Oradan tombik eller konusuna geçtik ya bir şey soracağım dedim "benim ellerim tombik !@@ mi?" Ne kadar şaşırdığını anlatamam, yani dedim tamam küçük değil ellerim hiç kimsenin, yağmurun bile öyle küçük elleri yoktur ama yani gerçekten tombik mi doktor? Fak ayak masajı yap kıza! Hamilelere iyi davranmak gerekiyormuş bir yerlerde okudum. 
Tek yea tombik değil dedi ellerin, ay nasıl rahatladım anlatamam.
Sonra şeyi anlattı geçen arkadaşları ile buluşmuşlar aralarından bir öküz ya kollarda jöle gibi olmuş demiş hamile kıza, hayvan! Bak nasıl sinirlendim sanki herkes Ebru şallı olmak zorunda.
Sonra Atlasla konuştuk kız arkadaşının yaptığı kurufasulye hala bitmemiş, inci de bir görsel vardı onu paylaştım aha bu





Sen naber ya kısmını geçtikten sonra ona da sordum hacı benim ellerim tombik mi?
Ne tombiği lan!!!! Dedi, işte aradığım cevap:) sana tombik el diyen kuşun yuvasını bozarım dedi( sana selam vermeden geçen kuşun yuvasını bozarım' a bir gönderme)  ve ekledi seninle ilgili tombik olan tek şey tombik döner sevmen, sağol bro dedim, lalalalalalalaalalal.
Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları...

Cuma akşamı da Şanelman ile yemeğe gittik, onunla da konuşurken sordum hacı ellerim tombik mi? Sanırım 100 kişiye kadar soracağım kusura bakmayın hallerim geldi, hastayım ve ilgiye ihtiyacım var ve kimse benimle yemek yemek istemiyor unutuldum burada. 
O sırada kendisi çubuklarla cebelleşip noodle yemeye çalışıyordu elleri biraz büyük de:) ahahaha aman yea 1,59 um ben hacı so compact and adorable yani. Ne diyorsun pamp dedi? Sordum ellerim ellerime bak!! Bu ellerle mi dedim! Ellerim tombik mi dedim? Tınaklarıma baktı uzun ama güzel olmuş dedi, öptü elimi ayyy such a gentleman... Arkadaş arkadaş elini öper mi deme öper benim arkadaşlarım bana çiçekte alıyor. 
Bunu sana kim söyledi? şeklinde bir soru sordu, merak ediyorum dedim sonra ilişkilerden bahsetmeye başladık konu dağıldı filmden falan bahsettik. 

Yüzüklerim hala parmağıma oluyor bence de tombik değil ellerim tamam ayaklar hobbit ayaklarına benziyor olabilir, hediye sever hobbit haller içerisinde olup yemek yemeye bayılıyor olabilirim ama bak hala açım 6 kajun fıstığı ile duruyorum, allammmmmmmmm.

İlişki durumu: seni seviyorum dendiğinde teşekkür eden gözlüklü

Do i make myself clear? Diye soruyorum sonra clockwork orange 'dan bir alıntı yapıyorum;
-clear as an unmuddied lake, as an azure sky

En iyi yaptığım şey bok etmek ağla coco ağla ben de ağlayayım çünkü kırıldım saç uçlarıma kadar




Evet farkındayım maniküre gitme vaktim geldi ama söyle bu ellerle mi????


Bonus bkz:  http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2708/cuneyt-arkin-bu-ellerle-mi

2 yorum:

  1. Ah be Coco koymayacaktın o vine videoyu, bak yıllarca tırnaklarınla yarattığın karizmanı 6 saniyede parmaklarınla yedin bitirdin ya. Baktık videoya dedik ki Coco "Bayaa" Medina. Şimdi uğraş dur dobik mi değil mi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yapsaydım elimi mi kesseydim? Estetik kaygılar, kaygılarınız...Hikaye Lucas'ın bana tombik demesiyle başlıyor okuyucu.

      Sil