İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Ağustos 2013 Cumartesi

Hiç olmamış gibi yapalım

Yazarı: Jenny Lawson
Kafadan kırık bir blogger'ı anlatan bir kitap. Klinik vak'a, kafasına göre ilaç alıyor falan tamam bizim ülkemizde koruyucu hekimlik olmayabilir ama,  çocukluluğunda yaşadığı travmalarla başlıyor kitap. Çok fakirlermiş orta batıda yaşıyorlarmış, ben de çok fakirdik, beni cami avlusuna bırakmışlar anlatmış mıydım hiç (mitomaniye giden yol isimli kitabım Ekim ayında raflarda, imza günü yapmayacağım) .
Bir tanıtım yazısı nedeni ile karşılaştım kendisi ile sahip olmalıyım ona dedim, evrene mesaj gönderdim ve oldu!!!! 
Neyse hemen okumaya koyuldum, vay efendim hayvanları parçalayıp içlerini boşaltan bir baba adam taksidermist beyler, nasıl midem bulandı, ilkokulda öğretmeni kitabın kahramanının koluna prezervatif takıyor ve ineğin içine kolunu sokmasını falan sağlıyor, hikayenin iyi kısımları bunlar, opossum sidikleri ile tarla sınırı belirleme falan derken kendimden geçiyorum, zaten topuklarımın açıldığı rüyalar falan görüyorum. 

Lucas, Alper Kamu cehennem çiçeği gibi akıllı uslu şeyler okurken, ben bu ilginç şeyler sayesinde beyin kayması yaşıyorum, okuma bunları sonra saçma sapan rüyalar görüyorsun diyor. 
- Ama bitmesi lazım diyorum, evet böyle bir durum var bitmesi lazım/aslında çok da bitmesi lazım değil ama bitsin bana ne
-sonra  rüyana giriyor diyor gülerek(haklı)
-bunu bana karşı kullanmazsın di mi diyorum minnoş bir şekilde
-kullanırım, işim bu diyor( ama kullanmıyor o bir centilmen/ my dearest one)


Saçmaladın Victor



Bir kocası var, üniversite aşkı, anksiyetesine rağmen sınıfsal farklarına rağmen evleniyorlar, hatun kişi kırık adam da sabırlı diyelim. Victor için post-itler yazıyor( bir daha yerde ıslak havlu bırakırsan seni bıçaklayacağım) victor da altta kalır mı yapıştırmış cevabı, hocam ya tutarsa? Bi' de artrit hastası :(
Değişik bir aile bir adams family değil eşek şakaları yapıyorlar birbirlerine, ama içiniz hoş olarak okuyacağınız bir kitap. Fazla nota var demeyeceğim ama Amerikan stayla seviyorsanız buyrun.



Bu gecikmiş bir yazı, kitabı bitireli aylar oldu(1,5 ay)

Sevgiyle kalın,
Tepişin.

Coco acıların çocuğu
Ruh hali: incir ağacından düşmüş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder