İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

13 Ağustos 2015 Perşembe

İş Teklifini Reddetme

Lağğğğnnnnn, şaka şaka tabii ki böyle durumlar olacak, manyak mısınız ne demek hemen teklifi kabul etmek, hiç pazarlık etmemek, İK'cıyı süründürmeden olur vermek, evrak hazırlamak?












Iş teklifi reddetme nedenleri:

1-Oda köşe ofiste değil.
2-Yerler halı kaplı.
3-Ofis -3. katta ya da kotada falan.
4-Plaza Beylikdüzü'nde ve sen shire'da yaşıyorsun.
5-Binanın mimarisi 80'lerden kalma yerler çini. Ahşap duvar kaplamalı yazıhane modu.
6-Ücrette anlaşamadınız(yalnız bu maddeleri önem sırasına göre yapmadım, onda bir anlaşalım, uykum gelmediği için yatakta yuvarlanıyorum çareyi yazı yazarak uyumakta buldum). Benefits, yan haklar, yanaklar var bir de. 
7-Müdürlük için görüştün sorumlu unvanı verdiler, belirsiz bir tablo çizdiler, şöför yok.
8-Sözleşmede her şeyi yapacağın yazıyor, run forrest.
9-Haftada 2 gün mesaiye kalıyoruz, 8 gün de seyahat var evet haftada, run, orada 17:00'da kapıya yöneleni sevmezler.
10-Esneklik ve şirket kültürü, tarihi eserler nedeni ile olabilir. 
.
.
.
Falan filan şampiyon Milan. İş teklifini iyi bir değerlendirme yaptıktan sonra kabul edin ya da reddedin, bunun için kabul etme nedeniniz kariyer yolunun açık olması, harika bir şekilde fit ediyor olmanız, şirketi sevmeniz, challenger falan olmanız olsun. Teklifi kabul etmeyi düşünüyor iseniz ivedi bir şekilde(şaka şaka ivedi ne lan kaç yaşındasınız) ilgili ik insanını bilgilendirebilirsiniz, telefon yoluyla süreç ile ilgili desteği ve sizi bilgilendirmesi nedeni ile teşekkür, aslansın sen kaplansın sen içerikli bir mail, bazen 1 kutu kuru kayısı göndererek, hem sözlü hem de yazılı şekilde işin size aktarılmasını sağladıktan sonra bunun gibi abidik gubidik şeyler yapabilirsiniz.
Reddettiğinizde!!!!!
Nedeninizi iyi açıklayın, pozisyon benim istek, ihtiyaç ve beklentilerimi karşılamıyor, doğru bir görev olduğuna inanmıyorum, mutlu olmayabilirim diyebilirsin. Veyahut istediğin rakamın yanından geçmeyen bir teklif gelmiştir, esneyemiyorsundur ya da onlar esnemiyordur o zaman da tanıştığımıza memnun oldum, bol şans, umarım şirketiniz batar diyebilirsiniz de(dememekte fayda var gibi). 

Guyz, uyumam lazım. 

Öperler

Yazının fon müziği: The Ronettes-Be My Baby



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder