İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

2 Nisan 2016 Cumartesi

Best Taxi Driver: İhsan Aknur


Belki de galaksinin en iyi taksi şoförüdür.
Hello blög, what's up?

Evdeyim, cnbc-e ve e2 kapandı ve TLC oldu hani şu şu şuuuuuu işsizken izlediğin kanal, hani kek yapan İtalyan Hobokenli Buddy, Kleinfeld moda evi ve say yes to the dress, uhmmmm aslında daha çok Anthony Bourdain ve No Reservations izlediğin kanal. Hatırladığım bir detay o zamanlarda izlediğim bir bölümü 2016'da görünce oha dedim kendime, bu kadın gelinlik için ağlayacaktı falan, diyorum ya; zihin değil çöplük, mind palace'da gezinmek için iyi bir gün değil.
Bilmeyenler için söyleyeyim en sevdiğim aşçı Anthony'dir, elimde mutfak sırları kitabının olması bir tesadüf değil, o kısmı daha detaylı anlatacağım hatta Kitchen Confidential ve Bradley Cooper'ı falan anlatacağım ama o başka bir yazının konusu. No Reservations ilk sezonu 2005'tir, bence şahane bir programdı. Ama önce size TED konuşması ile giriş yapayım da bilimsel görüksün.



zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebilirsiniz, keyifli bir sunum :)


Eeeeeeeeeeeee, yani? Yanisi şu güzel arkadaşım, amcadaki tutkuyu görüyor musun? Gör istedim. Kendisi adına, işi adına, hayatı adına. İçten gelmeli bir neşesi var, güdümlü bir füze gibi. Ne istediğini biliyor, farkında ve bu nedenle de çok şanslı. Biraz izleyin sonra konuşalım. 






Bravo İhsan Bey, böyle güzel hikayelere ihtiyacımız var:)



Belki bir gün bıyıklı tenişçiyi de yazarım. Canım midye çekti, eve gelirken alsanıza, alır mısınız?

Taksicilerin ve taksi duraklarının koruyucusu, işini severek yapanların minnoşu,

Sefireniz,

Coco the passenger

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder