İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

20 Eylül 2018 Perşembe

People Make the Brand 2018

Hello hello,
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Weirdos, bu yıl 6.sı düzenleniyor, gitsenize en kötü Valentino ayakkabısı olan konuşmacılar görürsünüz, şaka şaka kötü değil Valentino diyorum.
Yılın beklenen organizasyonlarından hayır siz bayılırsınız jenerasyonlara ondan diyorum kaçırırsanız, ağlarsınız. Yetenek yönetimine, kuşaklara, gençlik araştırmalarına dair anlamlı veriler de paylaşacaklar(spoiler alert).




PEOPLE MAKE THE BRAND KONFERANSI KONUŞMACILARIYLA 2018’E DAMGA VURACAK
6. yılında da insan kaynakları, pazarlama ve iletişim dünyasını bir araya getirecek olan Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand, konuşmacıları ve ele aldığı konularıyla merakla bekleniyor. PMB’in bu yılki konusu “Organizasyonel Kültür”.
Universum Orta Doğu Direktörü ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran’ın açılışını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan üstlenecek. 
Konferansın konuşmacıları arasında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, iş ve teknoloji dünyasındaki kişisel deneyimlerinin yanı sıra Türkiye’nin bu alanda yaşadığı dönüşümleri ve dünyadaki son gelişmeleri “Daha Yeni Başlıyor: Geleceğin Dünyasında Esneklik, Yakınsama, Ağ Yapısı ve Karanlık Taraf” başlıklı kitabı ekseninde ele alacak. Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Abdi İbrahim’in cesur kültürü, hayatı iyileştiren çalışma kodları ve ilaç sektöründe yenilikçi işveren markası yaklaşımları hakkında Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan ile söyleşi yapacak. 
Futurebright Araştırma Kurucusu ve Ortağı Akan Abdula, konuşmasını “Algoritmalar Çağında Kültür” yeni dünya düzenini ve bu sistemin kültüre olan etkisini People Make The Brand Sahnesi’nde katılımcılarla paylaşacak. Adel Genel Müdürü Evrim Hizaler, Türkiye’de nesillerin eğitiminde önemli bir pay sahibi olan Adel’in çok kuşaklı, çok kültürlü yapısı olan liderlik ettiği değerli mirasın iş yapış biçimleri üzerindeki etkilerini anlatacak.  
The Tap in Team Kurucusu Erin Willett, otantik, duygusal olarak yol gösterici liderlerin dayanıklı ve inovatif kültürlerini nasıl cesaretle inşa ettiklerini anlatacak. Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, “Teknolojinin Felsefesi” başlığıyla ibreyi kendimize çevirmemiz konusunu anlatacak. Universum Global Strateji Başkanı Richard Mosley, kurumsal değerlerin şirket stratejilerini desteklemesi ve organizasyonun genel işleyişinde fark yaratması için atılması gereken adımlarla ilgili yol gösterecek. Uzm. Dr. Kerem Dündar kültürel değişimi yeni bir amaç olarak tanımlamayı ya da stratejiyi kavram olarak yeniden tanımlamayı beyin dostu şirket olarak nasıl başaracağımızı People Make the Brand sahnesinde bizlerle paylaşacak. Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, güçlü işveren markaları inşa ederken farklı kültürleri tanımanın önemine vurgu yapacak olan Claudia, her yıl 60 ülkede 1,5 milyondan fazla gençle gerçekleştirilen Universum İdeal İşverenler Araştırması’ndaki ana içgörüleri anlatacak. 
People Make The Brand Campus de Konuşmacılarıyla Dikkat Çekiyor
Yalnızca öğrencilerin katılımına açık olacak People Make The Brand Campus oturumu ile de bir ilke imza atan konferans, öğrencilere yönelik bir çalışma yapılacak. People Make The Brand - Campus programında Evrim Kuran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve ATÖLYE Kurucu Ortağı Kerem Alper konuşmacı olarak yer alırken, Garanti Bankası özel bir panel gerçekleştirecek.


30 Kasım’da düzenlenecek olan Türkiye’nin En Önemli İşveren Markası Konferansı People Make The Brand, Universum Türkiye’nin En Çekici İşverenleri araştırma sonuçlarını da dünya karşılaştırmaları ile ele alacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder