İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Gelecekteki Sevgiliye Mektup

Kredibilite-Konsantre kötülük

İki gözüm kadar eminim sen yoksun.

Yaşanan bu trajedinin ruhumuzda açacağı derin bir yara olacağını biliyordum.
Muhtemelen yıllar sonra, o olay sonumuz oldu diyecektim, çok kıymetli bir dosttu ve çoğu zaman beni anlamadı.
Bana düşen, usûl gereği adım atmaktı, aynı zamanda bu adımı atmayınca sonsuza kadar uzaklaşacağımızın da farkındaydım.
Bendeki yeri bambaşkaymış lakin bu hikaye çok uzamıştı, 1,5 yıllık başarısız bir yatırım projesi gibi değerlendirilebilir-uzun vadede başarısız değil kısa vadede. Bir yere götürmeyecek. Izy'nin dediği çıkmıştı, Liya umudunu kaybetmeyip beni boşuna gaza getirmişti ve Atlas sen kocaman bir çılgınsın, Şanelman ise çok tepkiliydi, Daisy ve Tarçın net bir tavır bekledi benden. News: artık zayıf bir noktam yok.




Aramak ile aramamak, mesaj atmak ya da yazmamak arasında gidip geldim. Yazmadım ona 1 kez bile... Günler ve geceler boyunca yazmadım.
Hem zaten bazı şeyleri yapamadığım için beni suçlayamazsın demişti, sevmiyorum seni süt oğlan yaptı bana, ilgi gösteremem. Buna rağmen konuşmaya devam ediyordu, hem sevmiyordu hem konuşuyordu anlayamıyordum.
O adımı atmadım,
Herkes olduğu yeri bilecek(merhaba kezban), o adımı atarken basamakta birinin elimi tutuyor olması gerekti, so ben hiç bir el göremedim.

Bulduğu çözüm harika oldu, karşı hamle yaptım, tarzım olmayan bir şey, görmeyince konuşmazsın, basit ve etkili, daha başka nasıl tutmalıyım kendimi... Her şeyi sildim, No nothing, telefonu bile yok artık. Senin bulduğun çözüme sokayım.




Sonra aklıma her kızdığında saçma bir şekilde gittiği geldi, sinirlenince kaçıp gitmek benim de en sevdiğim ata sporudur.
Sana o kapıdan bir kez çıkarsın dedim, bravo, sen iki kez çıkmayı başardın.
Sonra dedim ki kendi kendime "benim izin verdiğim sürece benimle iletişim kurabilir insanlar, benim izin verdiğim kadarını bilebilir".
Bu hikayenin kahramanı benim.
Arka bahçe denen sonsuzlukta kimler gömülü değil ki.
Adam sevgilim değil hayatımda kapladığı yere bak.

Hiçbir haber alınamayınca daha kolay silinir hafızadan, Lerzan mutlu Sen mutlu.
O gece rüyamda yine deniz gördüm, deniz iyidir deniz candır. Btw, tekrar rüya görmeye başladım, kitap okumaya, film izlemeye, boş vaktim çoktu .

So, uzun bir aradan sonra merhaba, şimdi size pilot insanları ile olan maceralarımı anlatacağım.

Hey, bugün de aramadın, aybolmuyor mu?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder