İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Long long weekend




Insanın başı ağrıyana, salyası akana kadar uyuması ne kadar şahane bir durum. Böyle öperek uyandırılmak, siyah beyaz şiş gözlerle gülümseyen fotoğraflar çektirmek, saçın başın dağılması, sevgili tshirtü giymek, sonra ne bileyim kahvaltının yatağa gelmesi... Değil mi? Günaydın, sana da günaydın...

Çok uzun süredir günaydın diyerek uyandırılmayan bünyem yine İstanbul'da, bahar, kuşlar, cıvıltı, uçuşan kavak şeyleri, alerji, yüksek doz ilgi ve sevgisizlik, sen naber ya?

1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı tatili, bir çok şirkette resmi tatil oldu ve yetmedi bazıları zorla izin kullandırıp cuma gününü de birleştirdiler haftasonu ile 4 gün çalışmamak, ow yeaaaaa. 

Uça uça bir hal olan, yıpranan, çok yorulan ve beyni dönen kahramanınız bu 4 günü malak gibi yatarak, dolanarak, alışveriş yaparak ve yemek yiyerek geçiriyor. E bir yere davet edilmediğimden icabet edemedim, dolayısıyla balkonda oturup hem çikolata yiyorum hem kahvemi yudumluyorum, şekerli evet Türk kahvesi No more başka kahve. Sabahlığımı giydim, evet hala serin sabahları, ara ara da öksürüyorum ama o eski halimden eser yok şimdi. Sevgilim olunca ona robdöşambır alacağım, fularlarımdan birini boynuna takıp evde güneş gözlüğüyle gezeceğim çünkü aklı başındalık bunu gerektirir.

Yorulduğuma karar verdim, hatta bu hafta ilk kez moralim bozuldu, motivasyonum düştü, ne yapıyorum ben yea dedim kendi kendime, sanırım bazı günler çok zor geçiyor. Ben bir İKcının kendi kendini motive etmek zorunda olmamasını savunuyorum. İlişki yöneteceğim diye içim dışıma çıktı sanırım, o değil kendi ilişkilerimi nasıl güzel yönetiyorum bir bilseniz! Duy da inanma. Gerçi ekip motivasyonu adına her hafta yemeğe çıkan bir departman da ayrı bir abukluk öğle yemeğinde ortadan 2 saatliğine yok olan IK muhteşem tabii keyfini çıkartmıyor değilim lakin 1 kilo verdim ve daha fazla vermem gerekiyor Trabzon pidecisinde ton balıklı salata olmuyor ne yazık ki.

Eve gittiğinde işi düşünmek köylülüktür, işteyken uğraşıyorsun zaten, servisteyken de işte sayılırsın, No ben şu haftasonu da maillerine bakan tiplerden değilim artık, önceden öyleydim, hatta mesai sonrası telefonlara cevap verirdim, artık No. Geçen akşam kendimi iş ile ilgili bir şey düşünürken buldum ve moralim bozuldu hayır hayır hayır chucky evdesin, koltuktasın git tv izle, klasik müzik dinle, dizi falan bak en kötü belgesel izle kitap oku falan ama hayır iş düşünme sevgili yavrum. Hatırla, Otto yüzünden kaşın dökülmüştü. 
Oturma kemiklerimin üzerine oturdum, küçük Buda halimi aldım, orman müzikleri su şırıltısı sesini açtım, bu saçmalık bir son bulmalı artık.


Hayır hayır, sevgilim olunca ona pusula alacağım hep kuzeyi gösterecek, söylemeyi unuttum değil mi? Boynumdan gerdanıma(bunu yazınca da çok tuhaf oldu yalnız) ya da dekolteme doğru inen BENlerim kutup yıldızı şeklinde, valla bak. O nedenle beni bulsun diye yolunu kaybetmesin diye pusula lazım. Olum süper sembolik yazı yazdım yine boyundan öpmelik haha. Tanrım onu koru kuzeyi falan bulamaz o şimdi.





Bu yazının motivasyon ile ilgili olmadığını kimse söyleyemez.

Love, 

Coco



3 yorum:

  1. Ben kendi adıma epey motive oldum bu yazıyı okuyunca , valla bak :)) İş sevgili bulup tişörtünü giymeye kaldı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, kişisel motivatörünüz Coco, emrinizdeyim.

      Sil
  2. Cocoo biziii diskoya götüüürrrr :)))))) Yok bu yanlış oldu ; doğrusu Cocooo sen biziiimm herşeyimizsiiinnn :)))))

    YanıtlaSil