İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

9 Ekim 2018 Salı

Yönetici Asistanı-Dişiliğine Son Derece Güvenen Bayan

Merhaba Weirdos,
Öyle sıkıcı bir gündü ki olay ufkunda zamanın yavaşlamasına ve hatta durmasına ihtiyaç duydum. 36 saattir salı gününü yaşıyormuş gibi bir gündü.
Bir telekonferans, bir koçluk görüşmesi sonrasında tam öğleden sonrası kahvaltı modundayken telefon geldi su arıtıcısı ister miymişim. Hayır.
Millenyallerden yılmış olan Izy'nin mesajlarına cevap verdim, ekibi işyerinde uyuyan, analizi kaydetmeden bilgisayarı kapatan 93'lü bebelerden-pardon genç dimağlardan oluşuyor. Sıfır sinir Polyanna Izy birkaç haftadır çok gergin, 27 senelik arkadaşlığımız boyunca onu hiç böyle görmedim. Beni gerçekten sinirlendirdiniz diyerek bayrağa ve ekibine konuşma yapıyor. Bu kadar.

Derken gün daha da iyi bir hale dönüşüyor. Hanidir bu diyarlarda denyo ilan paylaşımı yapılmıyordu, İzlekler sağolsun SEN SEVERSİN BUNU BAŞLIĞI altında mesaj göndermeye devam ediyor. Günün talihlisini paylaşmaktan onör duyarım, içerik sağlayıcı sahibinden.com, bu arada ben o platformda iş ilanı yayınlandığını bilmiyordum, my bad, konu oradan hiç alışveriş yapmamamla ilgili olabilir. Sonuçta şato satılmıyor. İlan bu:






Nereden tutsan elinde kalacak çeşitlikte Özel Asistan kavramını bilen, hımmmm şöyle oluyor PA özel hayatını ve iş hayatını yönetiyor, takvimde yer açıyor, kız arkadaşlara özür çiçeği gönderiyor, golf organizasyonlarını takip ediyor gibi... Dizilerden anlatalım Kiralık Aşk Defne-Ömer. Favorim Harvey ve Donna olsa da Ece-Haluk ikilisini de severim. 

  • Dişiliğine son derece güvenen, so memeleri olsun. 
  • Açık görüşlü, açık evlilik gibi düşünün, iki tarafın da rızası var. 
  • Yakın çalışmaya önem veren, 1-1 correspondence.
  • Başörtülü adaylara pozitif davranış olacaktır, hahahahhahahahahhaha sanırım reikiden bahsediyor, olumlama falan yapacaklar. 

Linki bulamıyorum, bu arada ekşi, twitter karışmış, sanırım linki uçurmuş sahibinden. Serbest piyasa koşullarının hüküm sürdüğü iş ortamlarında daha neler göreceğiz diye sormuyorum, efsane hikayeler var ama o hikayeler başka bir yazının konusu. Bitirirken;
Bir de şunu izleyin derim, içerik olarak gayet uygun ya da serbest çağrışım ile beni o tarafa götürdü, Seattle'ın genç dahisi Harvard terk Christian Grey, Ana Steele ile iş görüşmesi yapar ve özel hayata dair yapılan bu iş için sözleşmenin üzerinden geçerler. Halkımız kendini Christian Grey sanıyor, olur öyle. 




Blogda daha önce de ilan paylaşmışım;

Mesela -1-

Bu kadar magazin yeter, kahvaltımı bitirmem lazım. 
Due diligencesever kahramanınız,
Coco

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder