İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

3 Kasım 2013 Pazar

Bazı eski sevgililer cidden yasaklanmalı



Tam da oturmuş bir yandan doctor who'da amy pond'un doctor'a vedasını izliyordum ki, o kadar da hüzünlü olmadı aslına bakarsan bir yandan da topunuzukeserim ekibiyle geyiğin dibine vurmuşken telefonum zortlamaya başladı, konu ik'dan tamamen bağımsızdı.

Telefonun en saçma sapan zamanlarda hem de en istemediğin/beklemediğin kişi yüzünden çalması, whatsapp'ımı da güncellemiştim yeni. Neyse hatırlarsınız benim bir arkadaşım vardı hani evlendi yani eski erkek arkadaşım hani düğüne gitmedim diye beni arkadaş listesinden silmişti, bir süre sonra mail bahanesi ile tekrar mesaj atmaya başlamıştı, hani gizli sorusu ilk kuzenin adıydı da ben cevap vermemiştim. Üzerinden bayağı bir zaman geçti yani kamon oha hala mı şifreni geri alamadın. Müsaitsen senin içinde uygunsa falan diye girdi konuya, yazdı bi'şeyler ok dedim cevap olarak, ok ne güzel bir cevap. Yok benim mailime kombinasyon yok bilmem ne latent idiotta hali devam ediyor, bu gerçek olabilir mi, yoksa etanol fazlalığından halusinatif hallerde miydim? Tabii ki yardımcı olmadım, kuzenin adını yazdım, mail şifresini göndermiş tanrım bu gerçek olabilir mi? Hala yazıyor vızır vızır karısı ile arası mı kötü ne mailmiş arkadaş... Sonra Coco niye kızdın şimdi, sinirlenmene gerek yok vb.. Sonra yine zamanda yolculuk yapıyorum, küçüğüz o zaman capitol'e gittik film pizza olayına gireceğiz ama o zamanlarda dilimin ayarı yok tartarlarını da getirmişsin demiştim, küçükken de şapşaldı o ya, hep böyleydi yine de ömür boyu mutluluklar tabiisi, kıvırcık saçlı ve kıllı çocuklar getirsinler dünyaya tanrım bitişik kaşlı falan böyle 3 yaşında bıyığı olan, kıllı ve göbekli erkekleri sevmem. Bi'daha ararsa telefonu açmayacağım Allah'tan aramıyor, mesaj atarsa da abilerime dövdürürüm ama benim abim yok.





Aradığınız Coco'ya şu anda ulaşılamıyor.

O değilde the vampire diaries 5. sezonda bonnie'nin cenazesinde salya sümük nasıl ağladım ben ya, içim çıktı, bonnie ölünce bizde mi ölmüş sayıldık ne oldu, çok mu canım sıkkındı, çok mu şey hissettim, böyle terkedilmiş, böyle yapayalnız, sarılacak kimsesi olmayan. Yeni bölümleri yayınlanana kadar bekleyeceğime klaus'un yeni dizisi the originals'a bakarım, Ocak ayında da Sherlock var, kış işte, kışın ne yapılır, dizi izlenir, film izlenir, minnoş minnoş sıcak çikolata içilir, bir de kitap okunur, hayır sevgili olsa onla bir şeyler yap diyeceğim de dur hadi onu da diyeyim sevgiliyle bir şeyler yapılır kışın, evet.

Sonra işte TV'de yanıyorum yanıyorum yanıyorum hele acem şalı ince bele türküsü eşliğinde oynamaya başladım, e kimse yok karşımda diye tülü ittim kendimle karşılıklı döktürdük, iyi oynadık yalnız bence çok oynak bir türkü ya da ben oynak bir insanım.




İlişki durumu: Seviyorsan gel söyle bence aptallık etme.



2 yorum:

  1. Böyle bir tane de ben de vardı.O da beni nişanına davet etmişti,ben de sen ne yüzsüz bir adam olmuşsun dediğimde ; sen zaten ne zaman benim çağırdığım yere geldin diye çemkirmişti bana :)) Daha sonraki zamanlarda nişanlısı başıma musallat oldu neden beni senin kadar sevmedi diye :)))) Bu insanların modelini ,cinsini herneyse işte hep merak etmişimdir :)))

    YanıtlaSil