İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

17 Nisan 2014 Perşembe

Her türlü itliği yaparım, ben uçakta sevgilimle yanyana oturmuyorsam kimse oturmayacak

Bir ne itliğime ne yiğitliğime bölümüne daha hoş geldiniz.



Sıkıcı olan sürekli aynı noktaya seyahat etmek, sıkıcı olan aynı gün gidip dönmek ertesi gün işe gitmek bu noktada ekibin seyahat olan günün ertesi gününde 12den sonra işe gitmek gibi bir talebi var lakin plaza dünyası acımasızdır bebek yemez yani. 

O nedenle toplantılar, toplantılar, eğitimler, mülakatlar...Dubai'ye yerleşmek ve kumsalda köpek gezdirmek için harika bir dönem. Kurumsal hayattan bunalan bünyeler için alternatif hayal kurdum, her seferinde sahil kasabasına yerleşmek olmaz. Expat eşi olarak Hong Kong'a yerleşemeyeceğinize göre kısa vadede.

Whatever, gidiyorum ben, alanda eski bir dostuma rastladım, lafladık biraz çok geziyorsun dedi, hayat sana güzel. 

HAYAT SANA GÜZEL ne ilginçtir, e hayat bana güzel olacak tabii, neden sen de bunun için mutlu olmuyorsun dostum? Başka biri adına sevinmemek neden, bu haset, bu çekilmezlik, bu denyoluk why? Kişiliğin mi oturmadı? Çocukken attılar da tutmadılar mı?

İşte bunlar hep mental dıziyiz.

Bir şeyler yazıyorum, okuyorum, içiyorum, anons başlıyor, taym to go. Oldukça iğrenç bir gün geçirdim, satışla ilgili haberlerle uğraş, telefonlara cevap ver, mantıklı olmaya çalış, bazı günler gerçekten çok sıkıcı.

Arkadaki kadın üzerime çıkıyor kapı çıkışında, dönüyorum gözlüğümü indiriyorum, U know gözlüğü evde unuttum sabah lakin ofiste yedek gözlüğüm olduğunu unutmuşum, ow yea indiriyorum çiçek çocuk gözlüğümü "çok affedersiniz üstünüze çıktım galiba" diyorum suratsızlıkta bir dünya markasıyım. 

Uçağa geçiyoruz, önümde ilerleyen teknik antrenör/yes aynen öyle bir Roma tanrısı ve bronz ve kompile Nike kılığıyla bagajımı yerleştirmeyi teklif ediyor tabii diyorum. Sonra 13 numerolu koltuğuma yöneliyorum iki tip, "merhaba sizi rahatsız edeceğim, 13 F diyorum" kadın çemkiriyor adam ya biz yonyono otorocoğoz diyor, herkesin koptuğu bir an vardır, basketbol hakemlerinin ya da hokey hakemlerinin süper go out hareketleri vardır ya, kadına onu yapıyorum oyun dışısın hacı, Ocak dışısın hatta, hostes geliyor, kadını kaldırıyorlar, homur homur homur diyor şimdi kim anlatacak ona hanımefendi uğurlu numaram 13tür o nedenle nazik neticenizi kaldırmanızı rica ediyorum bıdı bıdı bıdı. 
Adamın eline sıkıca yapışmış, ne alaka ise saati de yere düşüyor kalkarken bana çemkiriyor saate basmayın, tey allam göm beni bu uçuğa göm beni kurtulayım.
İlk defa uçağa binenler, çocuklarına uçuş boyunca şarkı söyleyenler, bezini tutmamı isteyenler, kalkınca alkışlayanlar, inince alkışlayanlar, evlilik teklif edenler, yavşayan pilotlar, kalp krizi geçirenler, çok içenler, hırlayanlar, horlayanlar ama en çok şu otobüste cam kenarına oturup bilip de bilmezden gelen koridor yolcuları kılıklı yerime oturanlar delirtiyor sanırım. 

Oturuyorum, kemeri takıyorum, kadın hala konuşuyor adama çemkiriyor, bileti aldığın kadına söyleseydin ya!!! Falan adama acısam mı bilemedim, yoooo ne acıyacağım herkes layığını bulur. Meğer bu arada adamın koltuğu da ebesinin nikahındaymış, 13d geldiğinde siz gidin arkada oturun diyor ne rica ne bir şey, olm cidden apronda bu kadar radyasyon fazla. Sonra arkadan yaşlı bir çift ile yer değiştiriyorlar ve subanekeler eşliğinde uçuyoruz.

Klima çarpmıştı ofiste sağ kulak iptal canım yanıyor, yağmur yağıyor, bir klasik şöför alıyor. Bu kez yeni bir otele geçiyorum, sürprizzzzzz balayı süiti ayarlamışlar. Cidden evren benimle dalga geçiyor olmalı.


Sanırım süt oğlanı arayacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder