İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

23 Eylül 2013 Pazartesi

Çalışmak sevmekten daha zor geliyor

Pazartesi sendromuna cumburlop diye atlamaya can atanlar için bu yazı.




Olm gerizekalı mısınız?



Pazartesi sevilmez mi? Pazartesi candır :)


Kamonnnn guys herşeyi sıfırlama yeniden başlamadır Pazartesi, mini toplantılar, yeni fikirler, şahane haftasonu anıları falandır(ahey ahey), saçma sapan spor muhabbetleri politika ve piyasa saçmalamalarıdır.


Dedenizden miras kalmadıysa, baba parası yemiyorsanız, çalışmak zorunda değilseniz, bakmak zorunda olduğunuz kimse, kira derdi, okul taksidi gibi sabit maliyet oluşturan şeylerden bahsediyorum bak bunlar hep maliyet muhasebesi iktisat falan.

Ya zaten neredeyse öğlen olmuş, instagram, messageme, Facebook, Twitter hesapları derken, pinterestte oyalanırken arada hopp maillere de bakıver öğle yemeğinden sonra şunun şurasında ne kaldı ki günün bitmesine beyaz yakalı.




Bu satırları yazarken Johan Sebastian Bach violin concerto a moll/ in a minor bwv 1041 dinliyorum, tavsiye ederim :) hahahah çalışırken kulaklık takılmayan bir organizasyonda mısınız yoksa, işte buna çok üzülürüm dostum, ruhun huzura kavuşsun tez zamanda umuyorum.

Ruh hali: en güzeli ne biliyor musun? Tabii ki bilmiyorsun, eski direktörünün blog yazılarını mail olarak bilinçsiz bir şekilde sana göndermesi. Kocaman bir hahahahaha.

Uykusunu iyi almış Coco.

Xxx








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder