İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

17 Mayıs 2013 Cuma

Cuma!!!???? :))))))


What do you feel raporumu yazdım one page, 30 dakikalık aralıklarla:) kutlama yemeğimi go mongo da yiyorum.


Eve gelen temizlikçiye ayıp olmasın diye temizlik yapmak gibi diyetisyene gitmeden önce kilo verme çabası
Yemek kartında kalan bakiyeyle çikolata alıp çocuklara vermek gibi 
Önünde 1 tabak mantı var iken karşındakinin ton balığı ve ayran ile öğleden sonra komaya girmişcesine uyumak gibi bir hal

Geldi yaz ayları gevşer gönül yayları, 

Düğün mevsimi açıldı canlar, dün akşam aldığım acı bir haberle 1 Haziran itibari ile altıncıkları takmaya başlıyoruz.

Aynı gün eski sevgilimin de düğününün olması süper oldu, ondan yırttım, gidip düğününde göbecikler atmak zorunda kalmayacağım, lakin İzmir'in o sıcağı da katlanılmaz. Hazırlıksız yakalandım. Gelişim alanı; sürprizlere açık ol, ama yuh yani 2 hafta kala mı haber verilir, shit happens life goes on.

Klasik Mayıs sıkıntımız ortak derdimiz yaz geliyor kilo vermeliyim fit olmalıyım bu bibendum halimden kurtulmam gerek diyen plaza insanları birleşin. Şok diyet yapalım:) valla çok güzel olacak:( kilo vermek bir başarı hikayesi değildir beyaz yakalı, bir başarısızlık hikayesidir, bunu görüşmelerinde anlatma, kendini phoenix gibi sanabilirsin ama heyhat, o kiloları verirken yaşamış olduğun sefahat hayatı!!!! Bıldır ki hurmalara bağlamasyon..

Manikürler, pedikürler, hafif bir bronz görüntü olsun diye solaryumlar, çok büyük dertlerim var benim, neyse ki anıl bu konularda büyük destekçi;) 
Zaten tırnağım kırıldı, hangisi diyensoracak olursan ki sorduğunu düşünüyorum, yoksa burada monolog şeklinde oluyor kendimi multiple personality disorder sanıyorum, bir de hayali arkadaşlarım varmış gibi oluyor...
Evet tırnağa gelecek olursak, tırnaklara bakar vaziyette sol elde soldan ikinci tırnak kendini feda etti( burada anıl'a teşekkürler yüzük parmak dedi, şükürler olsun onunla halay çekmek zorunda değiliz halay parmağı ve tırnağı yerinde) keltoş gibi kaldı. 

Reklamlar; kalıcı makyaj ve tırnak olayları için Emsal Doğan is number 1, varsa böyle konulara ilginiz buyrunuz gidiniz, ayrıca süper geyik bir profesyonel.

Hem evropa hem anadolu yakasında istanbul için şiddetle tavsiye edilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder