İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

3 Mayıs 2013 Cuma

Iron man 3


İleri derecede spoiler alert sonra yok ben bilmiyordum filmin sonunu anlatmışsın vay efendim bu yaptığın ikacılığa sığar mı? İnsan sevdiğini hiç üzer mi ? Olmasın, insan sevdiğini üzer panpalar, her insanın içinde bir orman cini, bir satir, bir hermes(çanta olanı değil mitolojik olanı) bir orço vardır ama bu başka bir hikayenin konusu.

Filmin açılışında blue çalıyor lan bi duygulanıyorsun ritm tutmalar, obaaaaaaa daba di daba da

Stan Lee ilk yarıda gözüküyor:)

Çocuk oyuncu harika bir seçim olmuş.

Film uzun, herkes bronz tony yaşlı çooook yaşlı ve çooook makyaj yapılmış.

Guy pierce'ı sevmem hala sevmiyorum kötü adam için yakışmış lakin adam ejderha olmuş ateş püskürürken kıyafetleri nasıl yanmıyor anlamadım.

Aynı şekilde tony mandarin'in şatosunu(şato olmadığını bende biliyorum) bastığında ki hood'lu aşortmenli hâli çok yakışmış hacı, uuu beybi neyse tony malikanenin bahçesinde patara çatara korumaları indirirken, birine elektrik veriyor adam onu tuttuğu halde tony çarpılmıyor, tövbe kardeş ibretlik bir paylaşım..

Kırmızı turuncu yanan adamlar kadınlar var küçüklükten kalma korkummudur şu malmöthten tırsanlardandım bende çünkü ya da terminatör sevmeyişimden midir bilinmez killian'ın DNA değişimi olayını sevmedim ama beyin haritası etkileyici yani killian'a benzemeyen eli yüzü düzgün biri gelse beyin haritası gösterse bence her kız etkilenir, Ali kızın peşinden koşuyor kahvedekiler ınınınnn diyor.

Komik, heyecanlandırıyor aynı zamanda Kahraman'ın bunalımı ya da travmasına şahit oluyoruz dark knight'ta bruce için aynı kasvetli hava vardı, tonycik acı çekerken empatinin dibine vuran bünyem gel yamacıma canım diyor, bu yolla avengers'a new york olaylarına bağlamasyonları şahane. Gökten düşen tanrılar, uzaylılar..

Ve mandarin dışavurumu ile stanislavski ekolünden ben kingsley'e teşekkürler, lawrence Olivier göndermesi kalbimin yağ bağlamasına neden oldu, adam oyuncuymuş oğlum.

Cast listesi hobbit filmindeki cüce sözleşmeleri kadar uzundu hacı abi, o 5 dakika geçmek bilmedi ve filmde 8000 kişi falan görev almış belli.
Belki bir ac/dc coşmadı ama görsel bir şölen 3d nedeni ile gözlerin coşması, tam ortadaki koltuğa gelemeyince bu sefer organizasyon kurbanıyım boyun ağrısı ve de klimanın altına denk gelme bu demek oluyor ki benim lanetim klimalar.

Son dakikada istifayı veren tetikçi idolümsün, hastasıyım. Suit geçişleri moda gösterisi gibi zırhlar şahane mark 42:)

Bol aksiyon, olaylar olaylar beklediğime değdi, konu güzel biraz dağınık hafif uzun yanlardan ama çok keyif aldım, izleyin izlettirin:)
Sabah seansında izleyemesem de geceye yetişebildim, dublaj hatasına düşmeyin 3d gözlüğün rahatsızlık veren hissine katlanın, ergonomik değil işte.

Eşşşek kadar maersk reklamı yanında ABB, Samsung falan..

Bitirirken;

Tony'nin böğründeki parça çıkarıldı, yeni bir başlangıç /ben böyleyimle sonlandı lakin bitmedi

Tony stark will return



Ayrıca seans bittiğinde 00:00'ı gösterdiğinde kalkıp gitmeyen salondaki 13 kişiye teşekkürlerimi borç bilirim credits candır her ne kadar hulk hayranı olmasam bile mark rufalo candır.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder