İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

28 Mayıs 2013 Salı

Ele güne karşı/ pepe pepe çok üzülüyor



O düğünlerin Kamber'i benim, wedding crush yapmaya gidiyorum.  28.05.2013( ne korkunç bir tarih)

Patatese bağlamış bir haldeyim, tam öğleden sonra uykusunu uyuyordum ki normalde gündüz uymayan bünyem mevsimsel değişmeler ve kafein nedeni ile saçmalıyor, klasik ikacı hastalığı mide rahatsızlığından musdaripim zaten, gece gündüz ilaç alıyorum, bazen unutuyorum hatırlatan da yok, tanrım! Johannes brahms eşliğinde sızmışken eski yöneticilerden biri arıyor adayımla ilgili soru soruyor, ne  adayı diyorum allahıma yan bakar bir halde, ya diyorum Murat koyumda tur at!!! Ben artık sizin için çalışmıyorum/bu noktada yine kendimi kiralık katile bağlamış bir halde yakalıyorum, 8160 kez leon izleyince tabi, bi de olay şu yani uykudan uyanmışım hem de ses yüzünden, yo dostum bu bana yapacağın en kötü şeylerden biri, ses nedeni ile uykudan uyanırsam cidden bir predator oluyorum hele bir de odada parfüm falan sıkıldıysa hollaleyyyyyy!!!! Kafana saat falan fırlatabilirim, ne bulursam terlik, telefon parçalamışlığım var, kulaklarım çok hassas benim, küçük ama işlevselliğin bokunu çıkarmış durumda. Murat diyorum, ben artık sizin için çalışmıyorum diğer kardeşleri ara, bozuluyor, ya sabah yine resepsiyon aradı Coco adayınız var diye, şaka mı lan bu her hafta böyle arayacak mısınız? O kadar mı vazgeçemediniz benden? Aeh evet pek lovable bir insanım o ayrı.

Geçen gün topuğumda oluşan çatlak nedeni ile nütricina kremleri kullanayım dedim, oh kişisel bakım, anlamıyorum hem cinslerimi hani şu duş sonrası saatlerce ayna karşısında vakit geçirme ah birde kuaför de geçen saatler. Neyse sürdüm kremi giydim çorapları, sonra ertesi gün nasıl etkili bir krem ise cort diye bir kaydım hem ayağımı burktum yetmedi sakatladığım dizimden de ses geldi buz kasetleri ile pek içli dışlıyım bugünlerde. Nütricina yüzünden ölen tek Türk olarak tarihte yerimi alacaktım. Yalnız olmanın zorluklarından biri de yemek yerken boğazına bir şey kaçtığında sırtını pışpışlayacak kimsenin olmaması ya da taptaplamak ya da boy boylamak soy soylamak. Amerikan filmi klişelerine gelince havaalanında karşılaşılan yakışıklılar, uçak flörtleri falan hikaye, noluyor hacı diye celallenemiyorum biri uçakta bana asılınca ne olur örneğini çapkın pilot örneğinde paylaşmıştım. Yalan eğitimi alan biriyle nereye gider o yol  hacivatlar. Ve evet iş hayatının stres dolu gününü evinde sonlardırırmak isteyen şehir kadını mesela liz lemon gelsin aklına bu noktada yemek yerken boğazına bir şey takılır mesela diyet yaptığı için salata olsun bu( ha kaktüs yiyorum bugünlerde) öksürmeye başladın hazır bronşiti yeni geçmişken önce kendimi duvardan duvara çarpıyorum işe yaramayınca koltuğa böyle yanlamasına kolçağa doğru göbek tekmesi atıyorum hop takılan salata minderde ayyyy negzel oldu kustum.

Acayip pasta yemeği isteğim vardı dün ama böyle kocaman bir üçgen dilimi ne bileyim bir fondüyü bir milföyü mideye indirebilirim ölüyorum, lakin bu diyet nedeni ile düğün falan bahane bibendum brövesini başkasına vermek istiyorum derdim o, Anılman'den öneri geldi birazcık ye, oldu ben de öyle diyordum neyse yemedim, meğer halam geliyormuş olay oymuş. Neyse haftasonu için yapacak bişi buldum İzmir de sevünç pastanesine gideceğim lalalalalalalalalala, atlas klişe bulsa da tehdit ettim döverim seni dedim, bekleyin izmirin pastları sizi bükeceğim:)

Haberlere bakıyordum taksim gezi parkı için olan biten değinilmeyen konular falan, zil çaldı, kim o dedim, hırsız dedi( oowwww yaviz yaviz)

Hatıra olsun diye düğün davetiyesi getiren eski sevgili de neyin nesidir?

Hırsız diyorumbuna rağmen açıyorsun dedi, allahım bu saçmalık ne zaman bitecek, kulaklarım diyorum, seni duyabiliyor, ses tonun seni ele veriyor( ayrıca aramızda bir hırsız varsa  o da benim vakti zamanında sen kalbini çaldım tebessümü yetiyor). İçeri davet ediyorum.

Napıyosun diye soruyor, ya napıyorum görmüyor musun? Pijamalarını giymişim, gözümde gözlük saçlar papaz gibi( ama bu halimle bile sana nasıl koydum ifadem yüzümde, ben terk ettim oğlum seni, koydum götüne tekmeyi) , uyuyordum diyorum, iş güç diyor çalışmıyorum projem yeni bitti diyorum. Hemen birkaç pozisyon sayıyor biri de kendi şirketinde uhm evet ilanı gördüm diyorum, referans olarak verebilirim cv'nin diyor, tey allam bi sen eksiktin, ah sağol bu çok iyi diyorum ama bunu. Gerçek olmadığını ikimizde biliyoruz. Salona geçiyoruz, kitapları kurcalamaya başlıyor, bi'drink diyorum mesela zıkkımın dibi, i would love 2 diyor, bir acı kahve o zaman zira rakıyı içip geçmişten yeterince bahsedildiğine göre kahve içelim ve gelecekten bahsedelim.


Sen neler yapıyorsun diyor var mı biri yo diyorum takılıyorum, geçen bişeyler yazmışsın diyor ya ben yazıyorum da harbi bu kadar ciddi almaları neden acaba? Bildiğin mahallenin soytarısı kıvamında huni takacaksına kişisel iletilerim var benim, mesela bir Trakya atasözü der ki; dün başka bugün başka abe sokayım böyle aşka (evet arakladım bir yerlerden) adam bunu ciddi almış, bir de saçmalıyor düğünüme niye gelmiyorsun? Dinle gerizekalı gelirdim ama o gün ne yazık ki daha önemli bir düğüne katılmam gerek Allah'ın izmirinde, izmire de ne kadar bayıldığımı bilen bilir. Hea yazdım ama ben hep yazarım öyle şeyler, buna mı takıldın eldivenle sevilmeyecek ismi olan bir kızla evleniyorsun ben de nikahına beni çağır sevgilim şarkısı eşliğinde gelip sana ATA altını mı takayım, yok takarım ama skeycılım dolu, ya o düğünde oynar halay bile çekerim ama üzgünüm. Ay bu arada kızın ne iş yaptığını falan da sormadım farkındaysan kız zaten konunun çok dışında beyond o derece. Tablolara bakıyor duvardaki acaba hediye falan mı etsem? Aslında vakti zamanında istedi ama yok yok boşver gereksiz bir melankoli olmasın. Uygunsuz olur herhalde, o arada destiny's child say my name çalmaya başlıyor, ow yo, kültür şoku yaşıyoruz:) beyonce ring on it çalmadı allahtan woh hoh ho ho ho hoooo diye dans etmeye başlayabilirdim zira ahahahahaha. tanrım beyin hücrelerime iyi davran nolur alzheimer olmayayım. Kahveler bitiyor, davetiyeyi veriyor, çok naziksin diyorum, katılmayacaksın ama diyor, küçükkende bu kadar idiottu, üzgünüm diyorum, eşlik ediyorum kendisine. C yah demeden önce aaa çok şık bir davetiye diye ekliyorum, sanatçı gözü ve yalancı habis mr hyde devrede. Göbek falan atarsın güzel geçer düğünün diye teselli ediyorum, atmam ben diyor ben mi atayım senin göbeciklerini, hadi see you diyorum sevgili müstakbel eşine selamlarımı ilet diyorum.

Aslına bakarsan bir vEda sayılır. 

Sabah koşuları, paten, basketbol, şiirler, doğum günü hediyeleri, doğum günümde babasının ölmesi ve bir sürü görüntü jet hızıyla akıyor,palyaçolu kapımı kapatırken, evet kapımda saray soytarısı gelenleri karşılıyor. 

Aeh evet bizde aile lanetidir, sevglilerimizin başkası ile evlenmesi, eli eline değen kim varsa, bu ne lan dilek ağacı gibiyim:)

Neyse hazırlanmam gereken başka bir organizasyon var hem okul arkadaşlarımı gıcık edeceğim, yılar öncesinin saçmalıklarından bahsedip bir sürü dedikodu yapacağız.

Hah bu yazıyı noktalarken mfö ele güne karşı çalıyor, karma is a bitch.

Always yours,

Coco




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder