İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

6 Aralık 2013 Cuma

Ünvan/Title falan

Yıldız tarihi  1209201098926516838

Monşer Muhteşem ile konuşuyoruz, daha önce assesment center'da kullandığımız testlerle ilgili bir eğitimde 3 gündür, aday tarafına geçince baskı oluşuyor yalnız artist artist takılmaya benzemiyor dedi. Tabiisi öyle, tabiisi zaman kısıtı bilmem ne, tabiisi biz near east insanları testlerde manipülasyon yapıp kendimizi daha farklı göstermeye meyilliyiz.

Sizin hiç değişik bir title'nız oldu mu? Mutluluk Bakanı, yaratıcılık zindanı bekçisi, işveren temsilcisi, marka polisi, işveren markası uzmanı(bak bu geçtiğimiz aylarda bayağı ses getirmişti), zirve koordinatörü, İNSAN LAYNAKLARI UZMANI... Hah şimdi size bir keresinde çalışmış olduğum projedeki ünvanımı paylaşıyorum, ben bir zamanlar İNSAN LAYNAKLARI ile ilgili çalıştım, Türkiye'de tekti, başka kimsede yoktu, one&only, e tabii süperkahramanlığa giden bu içsel yolculuğumda #joker, #çinliçocukişçi, #hayırlarınyıkılmazkalesi, #pencereönüçiçeği, #baronyüzüğü, #mod falan olmuştum sıra olmayan bir departmanda değişik işler yapma zamanı idi.

Ta taaaaaaaaa;



Ünvanlara takılmayın, işin içeriğine bakın diyeceğim ama iş tatminsizliği yaşadığınız noktada ya bakış açınızı ya da işinizi değiştirmelisiniz gibi sanki, tüm gün video izleyip sözlükte takıldığınız bir iş sizi bir süre oyalayacaktır. O işi kabul ederken şu soruyu sormuştum bir masam olacak mı? ONA BIR MASA VER BABA(aslında Çağan Irmak bu repliği ona bir oda ver baba olarak değiştirip koymuştu filme, tabi tabiiiii hatta creditse bakın, bana özel teşekkürü vardır). Yok ya bi keresinde zımba yoktu, bir keresinde masam yoktu, bir keresinde 1 yıl boyunca sistemde çalışkan ilişkileri stajyeri olmuştum ama uzandım, telefonum yoktu hacı, o nedenle kendimi hazırlıyordum o zamanlar, masa olmazsa ben de gider starbucks'ta otururum. 

Daha fazla detay veremeyeceğim çok gizli bir organizasyonun çok gizli bir birimi olan insan LAYNAKLARI departmanı özel bir zaman biriminde görevini tamamladı ve dünya üzerinden silindi. O nedenle size daha detaylı bilgi veremeyeceğim. Anlatırsam 3 güne kalmaz ölürsünüz, maşallah dediğim 3 gün yaşıyor, o nedenle benden size kompile maşallah hacıyatmazlar. Yoo tabiisi öyle bir departman vardı, hayır yazım yanlışı değildi taam mıaaaa!!!!!!

Alengirli işler çeviren, öğle yemekleri sonrasında eser miktarda uranyum içen maceraperest kahramanınız,

Coco

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder