İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

29 Aralık 2013 Pazar

Onun evine küçük nazgûller salın



Ne diyor bu gollum ya? diyenler görüyorum, gollum babandır! Ben bir elf kızıyım bu 1.

Çok sinirlenirsem ama çok sinirlenirsem yani işte yılda 1 kez falan, gözüm bir şey görmüyor işte o zaman "sen kimsin?" Baban nabiyo???..:

Çok sıkıldıysam  bir ilişki için çabalamaktan, adım atmaktan ya da saçlarımdan


Hoşlandığım çocuk( hahahahah) ile aramızda belirsizlik varsa gurur yapıyorsam


Duygularımızı kapatıyor beyin falan bedava


Fındık yediğim günler ve pazartesi sabahları


Duanla mı yaşadım ki bedduanla öliyim? Huh?



Ruh hali: Atatürk hava Limanı'na inmek net köylülüktür. Ayrıca bunları yazarken direktör ekranıma bakıyor, pek bir şey anlayacağını sanmıyorum umarım bir deli olduğumu düşünmüyordur ya da düşünsün bana ne.


İlişki durumu: Ya ben saçlarımı kestirdim senden mi vazgeçemeyeceğim diyerek bayrağa sesleniyor
Gördüğünüz gibi kalbim her zaman ki gibi kırık.

Ülkenin neredeyse g.tünün dibinde, in the middle of No where bir yerde tam böyle yoga patlatmalık, hımmm.Tarçın'ın verdiği ruhani kitabı okuyup bir yandan bir yandan kalbimden söküp atma çalışması yapıyordum, gülme! Hayatına renk katmak için farklı şeyler denemeli insan, be openminded. Reiki yapıp kedi öldüren insanlar varmış.(Tarçın benim jackass'teki tiplere benzediğimi o tür de bir manyaklığa sahip olduğumu düşünüyor, evet bende kendime zarar verecek şeyler yapıyorum, so reckless)
Ayrıca yapacak işim yoktu, dağın başındaydık ve 3G bağlantım kopuktu, belki de sürekli aklıma gelmesi, benim onun aklına gelmemle ilgiliydi, o da beni mi düşünüyordu? Sanmam. 
Oturma kemiklerimin üzerindeydim ve burnumdan nefes alıp dik duruyordum. İçinizden tekrarlayın, çakralarınızı açın, güzellikleri dışarı verin, ismini söyleyin, söylüyorum, onu serbest bırakın ruhunuz özgürleşsin. Tamam ya, tam aydınlanacağım bir gülme bana da geliyor...


Andre(temsili, yoksa benim göbek adım Fatoş onunki de bugünlük Andre) git artık hayatımdan, git, git, git-me dur ne olursun, gitme kal yalan söyledim... :(
Git, o kaşarlarla mı geziyorsun, yeni sevgilimi yaptın, günaydın mı demek istiyorsun çıtırlara, başka kaşar mı buldun, beni unut, kendini daldan dala mı atıyorsun, mokoko mu yapıyorsun ne yapıyorsan yap, bana da açıklama yapma artık...(fak, kendimi bok gibi hissediyorum, mutsuz bir bok)
Değil mi ki beni burada piç gibi ortada bıraktın, sana güle güle, mübarek gün ve gecelerde aramana da gerek yok bence, al nefes verrrrrrrrrrr, huhuuuuuu sanırım bir aydınlanma yaşıyorum, ki bu sıra genelde yanlış aydınlanma yaşıyorum, tanrım bu enlem ve boylama gelmemin nedeni nedir... 
Her şeyin bir sebebi var mı? Yani en kötü günlerimiz belki bu günlerdir falan diyordum, mesafeler bok yesin diyordum, kapris diyordum, geçecek, sonra her şey daha minnoş olacak, zorluklar bitiyor falan, offffff yine toz pembe camlı gözlükleri mi takmıştım... Kendimizi kandırmayalım küçük hanım, o sizi sevmiyor.

İnsanlar birbirlerinin hayatına dokunur,girer, çıkar, kapıyı çarpıp gider, mutlaka benim de birilerinin hayatında fark yarattığım olmuştur, yoksa kimse kötü enerjini bana yönlendirme tüm işlerim ters gidiyor demedi minnoş.

Size halamın 4 defa evlendiğini anlatmış mıydım? Adeta bir Seda Sayan..

Benim sevgili halam çapkın demeyelim ama evliliği seven bir kadındı, ilk kocası tam bir anguttu küçükken uyuz olurdum kendisine, fırça bıyıklı ve siyah beyaz hatırlarım adı Saldıray çocukları olmadığı için saçmalayan bir tipti. 2. Kocası Cengaver enişte, piknik tip bir Türk erkeği, pazar günleri çizgili pijaması ve atleti eksik bir tek, alkolikti, öldü, zavallı halam gencecik yaşında dul kaldı. 3. kocası kendinden gençti, bana çocuk kalbi kitabını alan Salvador enişte, iyiydi hoştu da biraz tuhaf bir adamdı, böyle icatları falan vardı, bir noktada uçtu biraz, çocukların güvenliğinden endişe eden halam boşanmak istedi, ayrıldılar. Sonra saçma sapan olaylar yaşadılar, tartışmalar, kapılarda yatmalar falan derken, bir gün halam çileden çıktı ve sağlam bir beddua etti, bahçede tulumba vardı orada oynarken olan biteni şaşkın bir şekilde izliyorduk. Salvador enişte geri döneceğim bu mesele burada bitmedi diyerek giderken ve parmak sallarken bir yandan, diğer yanda ağlayan halama bakıyordum, onu bu kadar kızgın görmemiştim. 5 dk. sonra acı haberi aldık, enişte bey sokağın başında trafik kazası yapmış, suratı paramparça olmuştu, kaburgaları kırılmış, hatta beyninin bir bölümü hasar görmüştü. Hastaneler bilmem ne derken, halam iyileşene kadar yanında kaldı, yine de boşandılar, yıllar sonra öldüğü haberi geldi. Tello enişte ile huzur evinde tanıştı, hayatlarının son demlerini orada geçirdiler.

İçimizde kötü şeyler tutmayalım, bak o da öldü gitti mesela. O nedenle bu arınma, iyi dilekler falan hazır bu aralar hoca efendinin capsleri de yayınlanırken içim temizlensin istiyordum, atalım sıkıntıları, dertleri, kurtulalım. Halamın bu iğrenç ah etme yeteneği sanmayın ki genetik olarak geçmiyor. Bir defasında bana yalan söyleyip halı saha maçına giden eski sevgilime telefonda "umarım o sevgili ayağına taş değer de halı sahayı o zaman görürsün" dediğimde evine ambulansla dönmüştü( olay tamamen bana yalan söylemesi ile ilgiliydi),  kıvırcık diye bir kız vardı okulda çok neşeli bir şekilde gülerken "bokunda boncuk mu buldun ne gülüyorsun" demişti, Sheldon Cooper gibi bakarak beynini yakmaya çalışmıştım 1 saat sonra arabası takla atmıştı, sadece maddi hasar, bir keresinde nasıl sağlam saçmaladıysam naled olsun!!! Bu aşka dedim, arabayla gidiyorduk sevgilimle, buzlu yolda kayıp kamyonun birine yandan geçirdik sonra da travma geçirdi, sonra bir gün daha başıma ne gelecek dedim ve soyuldum, o nedenle içimde kötü şeyler tutmak istemiyorum ya da düşünmek istemiyorum hacılar, ben beddua etmemeliyim, kapiş. Çünkü ben böyle şeyler yaptığımda korkunç şeyler oluyor. Kamyonun altında kalarak ölmek köylülüktür.



Asıl ben nasıl bir beddua yediysem böyle plaza olmayan saçma yerlerde dolanıyorum.





Ve bu saçma yazıma son verirken bittabi bu konu ile ilgili yazılmış ve söylenmiş gelmiş geçmiş en iyi şarkıyla veda ediyorum sizlere, Bülent Ersoy'un erkek hali de kendini yerlere atıyormuş. Şarkıyı yazan nasıl bir acı yaşamış bilemiyorum ama böğrü yanmış belli.

Geçen yine Mordor'dayız...

2 yorum:

  1. :)) yorum olmaması da bir lanet neticesi mi yoksa!? bu yorumla kırılmış olsun öyle ise bu lanet.

    hüdaverdi çizgi karakteri ararken rastladım buraya ve o cam dibi gözlüklü minik kızı görünce okumaya başladım, çok eğlenceli çoğu zaman ama nedense az keşfedilmiş. belki de budur güzelliği bu blogun. saygılar sevgiler artık sauron'un gözü üzerinde :) http://hamyaparim.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil
  2. Hello:)
    Buralarda beni pek sevmezler o yüzden takip edeni az :) butik blog tematik blog bu blog, naber sauron baban nabiyo?
    Beğenmenize sevindim, zaten rafine zevkleri olan okur bu yazıları ;p
    Burada yerlere kadar eğildiğim kısım var.

    YanıtlaSil