İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Şubat 2013 Cuma

Blogger şapkam ile İK Zirvesi / ENERJİYİ YARATANLAR : HAREKET DÖNÜŞÜM GÜÇ

MCT'ye blogger davetleri için teşekkürler!!! Davetiyeler medya evi tarafından gönderildi bu yıl, bloggerlara, sosyal medya-okurayazarlarına olan bu pozitif yaklaşımları umut vaad ediyor.

Konu ile bağımsız olarak Peryön de bloggerlar için davetiye gönderiyor.

HR Dergi'nin durumu ise biraz farklı, kızgın bir sosyal medya yöneticisi var, tek cümlelik cevaplar ile monoton cevaplar vermekte, hayır no blogger!!

Evet teması enerjiyi yaratanlar olan zirve derli toplu, Türk usulü hafif gecikmeli, sarkmalı ve de oldukça keyifli idi.

Karşılama ekibi güleryüzlü, yardımcı, vestiyer servisi hızlı, yemekler şahane, atıştırmalıklar güzel, Finansbank ekibi ise asık suratlıydı, evet bence işlerini severek yapmıyorlar, başarı hikayeleri anlatılabilir kendileri hakkında ama zirvenin en bayık en asık suratlı ekibiydi finansbank ekibi.

Engelsiz kariyer'de oradaydı, zeytin ürünleri satanlar, tony buzan imza günü ile jti ekibi, son anda takılan aynaları ile assesment systems, dergi kapağı fotoğrafları ile Secretcv ekibi, insana saygı ödülü ile kariyer.net ve diğerleri...

Türk konuşmacıların bazılarını ayrı tutar isek ruhsuz bir astroloji ve iş dünyası ile ilgili sunum izledim, binnur zaimler iyiydi de sunumu kötüydü,sabah sabah hafif makyaj nasılda güzelmiş, hanimiş... Seda Kayrak Kızıltan ruhunu kaybetmiş gibiydi, Elif Büyükak Kunter, aman tanrım tam plaza ağzı, Asena Yalınız donuk coşkusunu ormanda kaybetmiş gibiydi.

Kullanılan Türkçe oldukça iyiydi 2 kelime var duyduğum biri Elif şafak davetinde onu. "Presences"ı şeklinde anlatmaya çalışan yetkili sunucu abla(Didem), diğeri de sosyalikteki yayık konuşan ablanın switclemek'i dışında Absürd bir şey duymadım.

Kapanış Elif Şafak'tan geldi, tuhaf bir dinginliği var, Bilge tavrı ok lakin enerji kavramı içersinde biraz uzak bir seçim gibi, herkes hayranı gibi olduğundan tırnak içinde "son kitabının AŞK olduğunu" söyleyen bile çıktı, sorular çok kişiseldi, hayranlığı anlıyorum ama kafamda soru işaretleri var, SERHAT' ı ayrı tutuyorum o zaten "biliyorum çok gencim" diyerek hepimizi gülümsetmeyi başardı. Varlığı ile şenlendirdi yine de.

Eski çalışma arkadaşlarımı, bazı yöneticilerimi görmek iyi geldi, mini tablet şeklinde tasarlanan minimum 20 dakikalık konuşmalar ilham verdi, 2.gün sunumlarının bazıları kavramsal kaldı ve doyurucu olmadı, bazı katılımcılar memnun kalmadı, bazıları rutine binmiş ziyaretlerini gerçekleştirdi, bazı bloggerlar sıkıldı, bana gelince ben büyük mutluluk yaşadım.

Ekipler halinde katılanlar için bence en iyi çözüm tek başına hareket etmeleri, farklı kişileri tanıyıp, komün halinde gezmekten vazgeçmek gerek. Dialog ve network şansı var, tanıyın, sevin.

Tony buzan sordu aranızda artist var mı? El kaldırdım, tabisi dedim, benim dedelerimin dedeleri artist, salonda tek artist olmanın gururunu yaşadım, tek şair değildim ama:) imza sırasında da konuştuk bu konuyu, tebrik etti, sağol panpa dedim, gözümsün.

Ayrıca dans ettik, baloncuk üfledik, body instrument olayına duhul eyledik.

Bir bloggerın gözünden İK Zirvesi bitti.


Coco,

O son mandalinayı yemeyecektik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder