İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

17 Şubat 2013 Pazar

Fotoğraflarla ik zirvesi 2013

MCT' nin düzenlemiş olduğu İK Zirvesi 2013

güneşli bir güne uyanıp trafiğe takılmamak adına ayrı özen gösterilen bir gün.

Havalı bir açılış, 

heyecanlı sunucu arkadaşlar :)))



Ben nesli/ Amerikalı yetkili bir teyze




Yochai, turtleneck  ile steve jobs'u hatırlattı, sıkmayan bir konuşmacı





Dik Veenman ve Kursty Groves, ilham veren ofis ortamları, be cool 





Kilt giyinen seksi adamlar, braveheart'tan bir kuple canlandırılan(kuple denmez ona gayet biliyorum) ve enerjik bir sunum daha


Yusuf Azoz ve İstatistikçi Amca, araştırma güzel ama örneklem sınırlı dolayısıyla standart sapmalar ve olayın gelenekselleşmesi beklenen, oldukça iyi denebilir yine de.


Mehmet Namık Aydın; iyi hoş, bazı yöneticilerin işine gelmeyen konulara değindi, tespitler doğru, çabalar ilham verici, iyi ki tanıdım.


hele heleeeeee, onun için ayrı bir bölüm olacak, salonda çıt çıkmadı onu izlerken, kirli sakalla değişik bir havası var muhafazakar mı bu adam ne iş dedim ilk gördüğüm de iç monolog hep devrede onu bilmeyen mi var? neyse o kadar etkilendim ki 2. gün soluğu Haliç'te aldım MNA ile beraber bir sunumu vardı ve allahtan eski ekip arkadaşlarım önlerden yer ayırmıştı da ayakta kalmadan rahat rahat izledim.



kapanış ve istiklal marşı,
aaa Elif Şafak değişik bir seçim.


genel olarak bışırılı bir organizasyondu demek mümkün, enerji, iletişim, dünya barışı, yöneticiye rağmen çalışma, huzur, potansiyel, hatalar yapabilmek ve onlarla yaşamak, farkında olmak, evet.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder