İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Şubat 2013 Cuma

Dur kendime "İK PRENSESİ" diyeyim de hep birlikte gülelim

İstanbul soğuk, önümüzdeki 2 hafta boyunca da bu şekil olacakmış.

Son 2 günü zirve'de geçirdim, sonrasında tanımlayacağım kelime harikulade, 2 günü dolu dolu yaşadım, yeni yüzler yeni kavramlar, bol gözlem, kendine dönüş, enerji, zirve ikacıların noeli dedim, öyleydi de, yıllardır katılanlar, ilk kez gelenler, x kuşağı y kuşağı, yetkili amcalar, teyzeler, ablalar, eski ekip arkadaşları tam bir Hall of Fame. 

Sosyal medyada etki konusunda kafamda soru işaretleri oluştu, tweet sayısı o kadar da yüksek değildi belki de blogger veya zirve amelesi sayısı azdı, bir ara oturmaya mı geldik diye sormak istedim, ama salon kadını kimliğim baskıları şükür, ele güne karşı rezil olmaktan son anda kurtuldum.

İlan ediyorum, topuklu ayakkabılarım ile oradan oraya koşturmak ertesi gün pelte gibi olmak dışında bir sıkıntı yok;) provokasyona hazırım. İk 2014'ün zirve teması Provokatik olacak, femen de gelir mi acaba???

Yıldız Tarihi Aralık 2007 Izy'nin doğum günü partisindeyiz her yıl düzenli olarak, Marmara'nın tüm gıbışları orada, Izy'nin gizli ajandasında beni arkadaşlarından biri ile tanıştırmak var Saltuk ile olmayacağını söyledim o da ava çıktı elbette, tanıştırırken 'Trev, bu Coco, kendisi İK Prensesi" diyor. Mmmhhhhh okeay prenseslik olayını başkaları da bilebilir. 6 yıl sonra buradayız, izninizle unvanımı kullanmaya devam edeceğim. 

P.S. Cumanız hayra gelsin demeyi unuttum bu sabah, iyi hafta sonları canım. Dışarı çıkmayın bu hafta sonu, dolaplarınızı düzenleyin, zirvede şıkır şıkır dolandıktan sonra eve gidin domestic takılın, poğaça- börek yapın, hata yapın hafta sonu, hata candır, prensesler de hata yapar.


Kendimi Bilge'nin yanındaki aydınlanmaya çalışan çekirge gibi hissediyorum, i love turuncu.
Always yours,
Coco
(Your Highness/İK Prensesi ya da Princess of Dark Side da diyebilirsiniz)



2 yorum:

  1. hahahahah ;) "ik prensesi" sevdim bunu çok :))bi de çekirgeyi...;)) hahahahaha

    YanıtlaSil
  2. Dipssss!!!! Birinç!!!! Banane ben dedim;)))) sen de sevdiğine göre yea ik prensesiyim

    YanıtlaSil