İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

7 Ocak 2013 Pazartesi

alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?

evet sibirya üzerinden ukrayna'ya uğrayan muhteşem soğuk hava dalgası sabah itibariyle tüm yurdu ve istanbulluları vurdu.

işe gitti insanlar sabahın köründe, trafik kazası oldu 2. köprüde bir trafik bir trafik, afot ,akop,  yok akom evet önlem aldı, bakalım bu sefer neler olacak.

benim sabahım habis başladı, hayır benim pazartesilerle ile ilgili sorunum yok.

çamaşır makinesinin tutamaçı kırıldı evet, nasıl açacağım kapağı, zaten çağrı merkezi yönlendiriyor artık, servisler bir tuhaf, habire kitlemeye çalışıyorlar uyanık olmazsa, sana kızdım ve çok pis laflar hazırladım arçelik.

sonra sabah inerken buzlanmış merdivenden kaydım, soğuk olduğu için neticem dondu çünkü servis gelmedi, ve nihayet geldiğimde ise bağlantı yoktu ajaba neden?

bir şirket düşünün içinde personel diye soytarıların olduğu bir şirket düşünün evet, geçtiğimiz yıl yenibiriş faturasını ödemediği için kariyer portalından ihtar yiyen ve bir şirket düşünün, sabah geldiğinde wireless'ı gitmiş çünkü faturası ödenmemiş ve haciz falan konuşuluyor, şirket değil ya bir sirk düşünün bence.

bir şirket düşünün(şirket dedikçe aklım thy hos/hostesleri geliyor, onlarda vardır bu tavır, şirket derler hep kendi bünyelerine zannedersin cia'de çalışıyorlar, bir gözlükleri eksik gerçi lacivert gözlük kombinasyonu genelde fbi'nin şeklidir) arayüzünü ve alt yapısını değiştiren kariyer portalı için gerekli düzenlemeleri yapamayan, proxy ayarlarını bir türlü beceremeyen, portalın teknik ekibinin desteği ile kullanlır hale gelen sistemdeki bugı 1.5 ay sonra farkeden:) hayır ayticileri seviyorum ve evet facebook bize açık, o arada youtube, magazin dergileri ve twittera rahat rahat ulaştık, sosyal medya ile uğrşma deniyorum hobi olarak yine uğraş.
ve bir şirket düşünün tek kişiye gönderilen davetiye ile peryön'de 4 ikacının yarım yamalak dinlediği sohbetler. aynı şirket ikası kariyer'in ödüllerine de aday oldu, copy paste uygulamaları ile ödül gecesinden boş döndükleri sabah 1. olanlarla dalga geçtiler yüksek radyasyona maruz kalmışcasına.

bittabi hep kötü şeyler oluyor değil, kar yağdığında erken çıkışlar, salyangozlu ıspanak yeme şansı, yan hakların daraltılması da bu şirkette..

önümüzdeki 3 gün mülakat falan da yapılmaz, dizim ağrıyor, doktora gidip rapor falan mı alsam(zeki, çevik ahlaksız'ın devreye girdiği an)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder