İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

9 Ocak 2013 Çarşamba

hr specialist without borders

bugün ki konumuz sınır tanımayan ikacılar, evet.


biliyorsunuz bir sirkte çalışıyorum ben, daha öncede bahsetmiştim, soytarılar tarafından yönetilen.
bugün ki bomba olayımız direktörden geliyor, işe alım ekibinden birine aramızdan birine işte veriliyor bu kutsal görev, bize danışmanlık yapmakta olan hukukçu amcaya (ki çok popüler bir tiptir hazretleri ahmet çakarla şu kabzımal vardı erman toroğlu onlarda yuvarlak konuşup dava edilmeme konusunda kendisinden fikir alırlar sıklıkla) asistan bakmak.
oha artık çüş artık yuh artık.
kendi işini gücünü pozisyonlarını, acil çok acil işlerini bırakacak ve sayın hukukçu amcaya asistan bakacak, 1000 kişilik bir şirket yapılanmasından bahsediyorum burada, uluslararası bir şirketin türkiye yapılanması, her bokumuz kurumsal, tuvaletimiz bile kurumsal yani o derece, kurumsal sıçıyoruz burada. 

gerçi ben proje yenilenmesinde iş teklifini tuvalette aldığımdan bahsetmiştim o derece kurumsalız yani:) biz derken ayıp olmasın bu kadar zamandır ekibin içerisindeyim,gönül bağı:p yersen.

proaktif işe alımdan falan bahsetmiyorum, bu yaptığımız proaktif bir işe alım değil zaten onay olmadan nereye alım yapıyorsun 2. bir emre kadar alımlar onaysız olmuyor, açığı varsa bile onaya gidemeyen yöneticiler tanıyorum ben:) turnover uçmuş birimler biliyorum vs.
ama bu nedir? gerçekten, fuck you get out of here! o derece şaşkınım, ve bunun için ekibe şu söyleniyor "çok kritik, çok önemli, direktör takip ediyor" cidden suç sizde değil, biri sizin ormanınızı yakmış ve siz ormansız kalmışsınız.. suç sizin ormanınızı yakanda. sonra Türkiye'de ik şöyle böyle...

ekipten yeni yorum var "yakında plazanın valelerini de biz alırız" diye, haksız sayılmazlar diye düşünüyorum.
bugün ki halim bir kaybedenler klübü tribidir... seni anlıyorum ve atomlarıma ayrılıyorum diyemiyorum empati kuracak hal kalmadı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder