İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

20 Ocak 2013 Pazar

Silver linings playbook

Bir araba çarpsın coşkusu vardı bugün ta ki brunch'ta şirketten uyuz bir yöneticiye rastlayana kadar, neyse kahveyi evde içelim dedik eve döndük sonra.

¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥


Bakışları renkli,
Öyle bir gülüşü var ışıldayan

Evet süper bir film izledim, çok yakın arkadaşım izzie ile birlikte evde oturuyorduk kahve içtik, fincanın halini biliyorsunuz, kös kös otururken dışarı çıkalım dedi, ufak bir işi hallettikten sonra filme gidelim dedi. şu moda dünyası çalışanlarının haftasonları da işleri bitmiyor No mesai No haftasonun çalışmak.ıncubus dinliyorum, ohhhh mis gibi geldi bebek, loopa alırım ben şimdi bunu.

Neyse aldık starbuckstan ahududulu sıcak çikolatalarımızı yudumladık önce film sonra yemek dedik, Silver Linings Playbook 16:15 seansı, pazar gunü nedir yahu herkes dışarıda vıcık vıcık, pazar günleri ormana gidilmeli mesela Atatürk arboretumu( muhteşem oraya orbitalyum diyor) neyse çolukta çombolak insan kalabalığı anlatmak istediğim yanlış saat gece gidilmeli haftasonun çıkışta park sorunu yaşamazsın herkes gitmiştir çotanak diye bulursun arabayı.

Ve başlıyor film, bradley beliriyor, tamam herşeye rağmen izleyeceğim bir filmdi;) hayata dair minik detaylar barındırıyor, ve hoş, güzel bipolar esas oğlan restore edilen öndişleri nedeni ile sürekli takıldığım hunger gamesden katniss ve Robert de niro ve de anneyi oynayan o kadın şişmanlamış kocaman olmuş chris tuckerdan bahsetmiyorum bile. Ben beğendim filmi Oscar adayı olmasına rağmen sıkmıyor, arıza tiplere aşık olma klişesine tapan Türk kızı bipolarlığı da sevecektir, inan bana çok zor anlatsam inanmazsın şizofren erkek arkadaş kolay değil, bipolar sevgili zor, öyle laylaylom olmuyor, bu nesil clementine olmak istemişti bir dönem ıssız adamı izleyince ıssız Alper olmuştu lan erkekleri.
Cooper' ın performansı şahane tiff kocasının ölümünü anlatırken stüdyoda yüzündeki ifadeye dikkat, kafamı dağıttım ve kafamda sürekli mektuplar ilgili birşeyler çıkacak diye kurdum film boyunca güldük kahkaha attık iletişim sorunlarına üzüldük.bradley candır, kitchen confidential, hangover derken all about steve olaylar olaylar, gelsin evde beslerim onu.
Kitabı okumadım hayır, bu sefer değil, soundtrack iyi, öpüşsünler lan artık diye sıkıyorsun kendini, iyi ya kafa bulandırmıyor, izlensin, sevgililerinize iyi davranın. Bradley Oscar alsın inside the actors studio'da öğrenciykenden beri izliyorum lan.

Sanırım yeni haftaya hazırım, keşke insanlık bütün evrene yayılsa.


Spoliler alert!!!!!!!!

Mutlu sonla bitiyor



Son olarak, insanın dostları olmalı kimi zaman sessizliğini paylaşacak, kimi zaman kalbini kıracak öfkesini yöneltecek, hediye olarak kask alacak;)
İyi kalpli insanlar lalalalalalalalalala
Bitti.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder