İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

4 Ocak 2013 Cuma

Doğum günü izni

evet bugün doğum günüsünden bahsediyoruz,

değerli arkadaşım Gülsün ile doğum günlerinden konuşuyoruz, ah yılın en sevdiğimiz zamanları.

doğum günleri ile ilgili en güzel uygulamalardan biri doğum günü izni, istediğin bir gün izin alman, bazı şirketlerde 1 hafta içerisinde kullanman gerekiyor bazılarında yıl içerisinde herhangi hafta içi bir gün olabiliyor..
kurumun senin adına böyle bir güzellik yapması değerli hissettiriyor, küçük ama büyük bir adım.

efenim benim hayatıma gelince genelde doğum günüm çeşitli toplantılarla noel sonrasından başlayıp ocak sonuna kadar kutlanır. hepsini aynı ana denk getiremediğimden dostlarım çeşitli organizasyonlar düzenliyor.
işyeri ekibi genelde sürpriz bir yemek organize ediyor, hesabı onlar ödüyor, genelde şirket toplantısı aynı döneme geldiğinden bir de al jamal, cahide, w, gibi güzel yerlerde kutluyoruz. sonra ofiste pasta kesmeler, facebook şenlikleri derken ocak sonunu bulmakta.

dün Midpoint'deydik.

haftaya mesela gomongo da olacağız, sıcak dondurması şahane.

doğum gününde masaya kart bırakan şirketler var, intranetlerinde günün doğan'ı yeni doğan'ını bildiren şirketler, google'da çalışan o gün köpeini işe getirebiliyormuş, microsoft her ay ortak doğum günü partisi veriyor, sanırım en popüleri toplu doğum günü uygulaması bazılarına keyifli gelirken bazılarına zorunluluk geliyor.

bir de fotoğraf çektirmek istemeyenler var onları hiç anlamıyorum, bir grinch vardı personel müdürü hani şu yılbaşı ağacımızı istemeyen aynı şekilde doğum günümü de kutlamayın demişti benim, kutlamadık, eğer o böyle mutlu olacaksa peki.

DOĞUM GÜNÜ ŞENLİKLERİ BAŞLASIN!!! 

yeni dileğim de yurtdışı gezisine katılmak isteyenler için gelsin, bu yıl italya'ya gitmek istiyorum

aşağıdaki şarkı gülsün için gelsin ve doğum günü olan tüm ikacılara...

http://trololololololololololo.com/

1 yorum:

  1. büyük bir keyifle okudum, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum

    YanıtlaSil