İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

10 Haziran 2013 Pazartesi

Çalışmıyorken

Çalışmıyorken hem tatil hem saçmalama had safhada.
Ve saçmalıyorken gülebiliyorsan eğer kahrolsun bağzı şeyler :)

Derin bilgilerimle insanlığı aydınlatıyorken komik komik tespitler yapıyor, bir yandan sabahları geç uyanıyor, uzun kahvaltılar, böyle sevdiğim eski dizleri izliyorum mesela house mesela grey's anatomy falan biliyorsun tıp benim için vazgeçilmez bir tutku.

Tabisii, bi keresinde lokal anestezi ile operasyon geçirdim, gatha:) hekimlerinden afacan Gürkan elimdeki kistleri aldı, kamera falan yoktu canımda çok sıkılıyor kimse benimle konuşmayınca tabi kaldırdım kafayı izlemeye başladım önce deriyi kesti, bi aletle açtı, sonra kasları falan ayırdı, sonra başka şeyler falan bir ara kafayı kaldırıp gözgöze geldi benimle "sen!! Dedi" ben mi dedim tepkisel olarak, burada soruları ben sorarım diyecektim olmadı, tansiyonun düşer müşer indir kafanı dedi, oooooo hocam yeaaaa dedim. Neyse izledim yani izliyordum hatta mark green'in ölümünü hatırlar mısın? Ah nasıl da gitti dağ gibi adam mektubu okunurken somewhere over the rainbow çalar Israel k. den nasıl salya sümük.... İşte benim dedelerim tıpçı hep, o nedenle tıbbi ve kriminal diziler izliyorum, csilar havalarda uçuşuyor, yoksa sacit aslan magazin poroğramını ya da doktorlar poroğramlarını izlemek zorunda kalabilirsin..
Sonra efendime söyleyeyim kitap okuyorum kahve içiyorum böyle konuklarım geliyorlar sürpriz yapıyollar programsız yaşamayan ben bildiğin domestic hayatın cilvelerini görüyorum ve diyorum ki Coco manyak mısın, çabuk bir iş bul, yoksa balkondaki oturan yeni taşınan karşı komşu ile arkadaş olmak zorunda kalacaksın ki yeni bir arkadaşa daha ihtiyacım olmayabilir,öhöm

Bir yandan gündemi takip ediyorum ayrıca sinirim bozuluyor sefahat hayatım sona erdi gibi nerede eğlenmek nerede keyif almak, kuzenlerim akaretlerde direniyor dün gece maceralarını anlattılar. Hayat giderek tuhaflaşmaya başladı hepimiz güzel çocuklardık oysa ki, tanısaydılar belki severlerdi bizleri. Geçen gece zil çaldı aşağı gel dediler indim gayet pijama şort bir halde zort diye arabaya bindirdiler hoppa yanımda ne kimlik ne cüzdan ne de telefon! Apar topar gittik, bi'şey olursa beni koruyacaklar hem tc kimlik No mu ezbere biliyorum acayip akıllıyım ben. 

Neyse gittik oturduk bir yerde ama ne tantana, pazar günleri zaten sıkıcı oluyor, yarışı da izleyemedim.
Yeni biri vardı aralarında, daha önce görmedim. Biliyorsun yeni insanlarla tanışmak aslında keyiflidir, konuşursun, bir şeyler keşfedersin, şaşırırsın ya da fikir alırsın yani en azından ben böyle bakıyorum ama benim hayatımda zor yahu, ojelerimi çıkartmak gibi büyük sorunlarım var.
Atlas ile roadtrip öncesi konuşuyorduk malum ona eli yüzü düzgün bir kız arıyoruz, atlasa da bir ev arıyoruz :) bu miniğe bir ev, kendisinin yakışıklı erkek tanımı şöyle: ya coco bakıyorum kendime by pos geniş omuzlar, ya hacı erkek dediğin uzun boylu olacak, geniş omuzlu olacak, mesela benim gibi, tey tey tey o anda aklıma geldi benim de sevgililerim uzun boylu idi genele bakıldığında yani ateşi saymaz isek. 2 basketbolcu, bir yüzme hocası ow yea böyle suya konuyordu böyle süzülerek ve hiçbiri sarışın değildi bak hele hadi venn şeması yapalım.

ahahahah yen sevgililerinden bahsederken bıktık artık dedi, acaba hangisinden diye düşünürken sözlük muhabbeti açıldı hala yazıyoruz farklı sözlüklerde ama bir dönem bildiğin sabahlıyorduk ve o halde işe gidiyorduk ama yazmaya ve geyiğe devam ediyorduk, bu noktada sanal ilişkiler konusunda söyleyebileceğimiz epey birşey var yani, msn, dm'den yürümeler, arkadaşcasına sinsice yaklaşıp yazmalar, emolar, motorize birlikler... 
Tabi bunu birçok kereler yapıp yıllar sonrasına bir quantum sıçraması ile geldiğimizde şunu fark ediyoruz/ fark ediyor bu çok yorucu. "Tekrar birine kendini anlat" ow yea selam ben x işim bu, şurada yaşıyorum, şunu içiyorum, bunu dinlerim... Baktığında mülakat gibi, gerçekten bir noktadan sonra yoruyor, yaşlanınca tabi kendisi 37 mi oldu 36 mı baya yaşlı bildiğin:))
Farklı sorular sorsak? Çözüm olur mu? Sanırım olmaz.
Neyse yine biri ile tanışıyorum kuzenlerin arkadaşı anlatıyor anlatıyor, siz dili ve edebiyatı ilk 1 saat sonrası Sen'e dönüyor, yabancı birine bir şeyler anlatmak daha kolaydır, sallamak da öyle.
Daydream başka bir şey ama mitomani'ye ne demeli?
Daydream eğlenceli, zeka açar, tıkanıklık giderir, gün içinde tropikal adada lemurların kralı olursun, ben ally mcbeal'i çok severdim o nedenle, ohaaaa başkasınında başına geliyor mu böyle şeyler derken bir gün robert downey jr katıldı diziye negzelleşmeye başladı dünya o zaman.
Anlatıyor anlatıyor gülüyoruz ok'de orada dostum sen kocaman bir çılgınsın demek istiyorum. Yani o kadar Absürd ki ay benim arka bahçem demediği kaldı.
Hayallerde yaşıyor bazı ibneler demek istiyorum.
Sonra o altın vuruş geldi, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı





BONUS olarak da eski bir gazete kupürü paylaşayım favorimdir:




Olmaz canım, olmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder