İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

11 Haziran 2013 Salı

Batıl inançlarınızı yenileyin/ Yeni başlayanlar için batıl inanç edinme kılavuzu-1


batıl inanç taşımak,uğursuzluk getirir!

yine küçüklüğümün süper renkli tozlu raflarından sizler için geliyor!metroya her bindiğimde kendimi belçika'da sanıyorum ya da norveç belki de biraz irlanda'da. neyse zorluyorum kendimi gerilere gidiyorum ilk batıl inanç hatıram nedir diye? henüz yakaladığım en bombası sanırım. gül teyze vardı bizim eski evin orada şaşıydı hani bu ali baba filmindeki erol taş'ın gözü gibiydi gözleri biri yere biri göğe bakıyordu, böyle tövbe estağfurullah. artık bizi korkutmak için mi nedir bilmem feza'nın annesi söylemişti, bir gece yolda yürürken bir kurbağaya basmış ve gözü şaşı olmuştu kadının. nedir? kubağaya basılmaz!

merdiven altından geçilmez,
gökkuşağı altından geçersen ibne olursun,


kurşun döktürme olayını hep adile naşitli şener şenli türk filmlerinden hatırlıyorum, orijinal olarak kurşun nasıl dökülür, neye benzer bilmem, çarşaf ve kepçe gerekşart.

balkondan bulaşık suyu atılmaz! zaten balkondan neden bulaşık suyu dökülür onu bile bilmiyorum, bunu yaparsan destur demek lazım, incir ağaçları altında 3 harfliler var. mesela adın 3 harften oluşuyorsa bu ne demek? atsın sen.
ayyyyy sen benden daha uzun yaşayacaksın? neden çünkü ikimiz de aynı şeyi düşündük sen önce söyledin o zaman ben ölmeliyim.
kapı eşiğinde oturulmaz, insan fakir olur. yorum yapamayacağım.

çağa uydurdu kendini bu maili en az ... kişiye forwardlamazsan 9 dakika içinde başına 97835 tane felaket gelecek. odyseus'tan beter olacaksın, evine dönemeyeceksin!
ilk defa kaldığın bir evde yastığın altına mutlaka anahtar koymalısın ki diş perisi gelip onu alsın sonra rüyanda evleneceğin kişiyi gör.(fantastik one)

ye ekşiyi getir ayşe'yi, ye tatlıyı getir hakkı'yı heytere beahhhh, boşuna bu genetik labaratuvarlar, klonlamalar şekerim, ye ekşiyi.

çocuğun üstünden atlama boyu kısa kalır.
küvete işeme hafızan kaybolur.
şeytan kulağına kurşun, 3 defa tıkla.
gece ıslık çalma,
uyumadan önce kıyafetlerini katla gece şeytanlar işemesin(bu konsepte aykırı sanırım).
evde şemsiye açma uğursuzluktur.

bunu bir yerde adaylara bağlamak lazım değil mi, aeh evet mülakatta kulağını çekip masaya vururken tıktıktık öpücük gönderen adayım oldu benim.

ve daha niceleri, ne kadar eğlendik değil mi, haftaya aynı gün ve saatte buluşmak dileği ile esen kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder